Ønsker du jobbe med Jernbane? Vi søker Produksjonsingeniør

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

På vegne av vår kunde Bombardier Transportation ser vi etter en Produksjonsingeniør

 

Bombardier Transportation er en global leder innen jernbaneteknologi, de tilbyr en meget bred portefølje i jernbanesektoren og leverer innovative produkter og tjenester som setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. For mere informasjon om Bombardier: https://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.bombardier.com/en/worldwide-presence/country.norway.html&prev=search

 

 

Beskrivelse

Som Produksjonsingeniør hos BT vil du ha en variert arbeidsdag som omfatter vedlikeholdsoppgaver, utvikling av nye tjenester forespurt av våre kunder og bred kontakt med andre BT-avdelinger internasjonalt.

 

Du vil være ansvarlig for gjennomføring av service og vedlikeholdsarbeid på kraftomformersystemer på alle norske BT-produserte flåter, som omfatter både Flytoget og NSB sine tog. I tillegg vil du få ansvar for å bygge opp ett nytt elektrolaboratorium for å betjene og støtte våre kunder NSB og Flytoget på alle komponenter.

 

Arbeidsoppgavene dine vil foregå både i eget verksted og on site hos kunde, avhengig av behov.

Som Produksjonsingeniør hos oss vil du ha daglig kommunikasjon med andre BT-avdelinger med tanke på å løse tekniske utfordringer i forbindelse med utvikling av nye utskiftingssystemer og andre vedlikeholds- og utviklingsoppgaver.

 

I tillegg vil du støtte salg på stedet når det er nødvendig, samt håndtere sikkerhetsproblemer innenfor elektrisk konverteringsoptimering (CRO) og forbedre rapporteringssystemer og dokumentasjon.

 

Kvalifikasjoner og Egenskaper

Teknisk utdannelse som ingeniør eller tekniker, fortrinnsvis med erfaring fra fremdrifts- og kontrollsystemer.

God forståelse for elektroniske og mekaniske produkter samt komfortabel med å evaluere spesifikasjoner og tegninger.

Gode evner når det gjelder å identifisere og løse tekniske problemer.

Gode evner til å organisere egen arbeidsdag og evne til å prioritere arbeidsoppgaver

Du har evne til å ta beslutninger og utføre det du beslutter og du har interesse for og kommuniserer god med kolleger både på norsk og engelsk.

Du må være norskspråklig og beherske engelsk meget godt.

 

Vi tilbyr

Vår kunde har ett sosialt og inkluderende miljø der de har fokus på trivsel samtidig som de har fokus på å være profesjonelle.

I stillingen som Produksjonsingeniør har du gode utviklingsmuligheter og du vil jobbe tett med både kunder og kolleger i andre BT-avdelinger internasjonalt.

Bombardier Transportation er en stor internasjonal aktør innen samferdsel, med en relativt liten virksomhet i Norge. Denne virksomheten skal nå styrkes for å imøtekomme kundenes behov. Du vil få mulighet til å utvikle deg og være med på å påvirke en organisasjon i vekst.

Stillingen er midlertidig men med meget god mulighet for fast ansettelse.

 

Experis AS arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Som Experisansatt vil du få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Engineering
Discipline: Engineering, Technical craftsman professions
Sub Category: Electro/Electrical Power, Electronics / Telecommunication, Electrical installer with trade sertificate, Electrician with trade certificate, Operational technician /operator, Mechanical
Location: Oslo

Apply for Position

Published: 09/06/2017
Deadline: ASAP
Reference No.: 1022503
Apply for Position

Contact Information

Siri Røst
Phone +47 41 46 60 61
Siri.Rost@no.experis.com