Senior Financial Controller til ManpowerGroup

ManpowerGroup er Norges største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Med over 60 års erfaring har vi utviklet rutiner og nyskapende løsninger som gjør kundene våre bedre rustet i The Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Vi er ledende i å finne riktig bemanningsløsninger gjennom å kombinere det enkelte menneskets potensiale med organisasjoner ambisjoner. ManpowerGroup leverer sine tjenester gjennom Experis, Manpower, Right Management, Workshop Bemanning og ManpowerGroup Solutions. I Norge er vi landsdekkende og representert med 35 avdelingskontorer.

Som Financial Controller i ManpowerGroup inngår du i funksjonen Nordic Finance Services. Du blir del av en gruppe som består av ni controllere og rapporterer til Manager Nordic Finance Controlling & Treasury som sitter i Sverige. Kontoret ligger sentralt i Oslo, med kort avstand fra Oslo S.

 

Arbeidsbeskrivelse

 

I stillingen som Financial Controller vil du sitte med det overordnede ansvaret for oppfølging og analyse av ManpowerGroup Norge. Du vil jobbe med budsjett og forecast, gjøre månedlige analyser av resultatet for det norske konsernet samt være ansvarlig for ad-hoc analyser etterspurt av morselskapet. I stillingen samarbeider du tett med Finance Director Norge samt konsernets Business Controllere. Du jobber kontinuerlig med vår outsourcingpartner for å utvikle og effektivisere prosesser innen ditt ansvarsområde. Sammen med dine kollegaer jobber du fortløpende med å drive forbedringsprosjekter i Finance Control.

 

Hvem er du?

 

Vi søker deg som har høyere utdanning innen økonomi, samt flere års erfaring fra controlling- og analysearbeid. Du har gode IT-kunnskaper og erfaring fra minst ett større økonomisystem samt Officeprogrammene med hovedvekt på Excel. Du behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

 

Du evner å se detaljer, men også det overordnede bildet når du jobber. Rollen krever at du som person er profesjonell og god på prioriteringer. Du har en naturlig pedagogisk kommunikasjonsform, både skriftlig og muntlig. Tempoet hos oss er høyt og kontaktpunktene mange, noe som stiller krav til en effektiv og analytisk arbeidsmetodikk samt høy arbeidskapasitet.

 

Hva kan vi tilby deg?

 

Hvis du ønsker å jobbe i et selskap som er ledende i sin bransje kan vi tilby deg interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap med høy trivselsfaktor. Rollen er sentral og synlig og du blir en nøkkelperson når det kommer til rapportering og analyser i ManpowerGroups norske selskaper. Du blir en del av et team som verdsetter godt samarbeid og høy kvalitet på utført arbeid. Det finnes gode muligheter for å utvikles og vokse i selskapet.

 

Kontaktperson

 

For mer informasjon om stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte Marit Hjetland på 45 18 11 90 eller marit.hjetland@no.experis.com.

 

Søknadsfristen er 25.juni, men send gjerne inn din søknad så snart som mulig da vurderingen skjer fortløpende.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Job Information

Customer: MANPOWERGROUP AS
No of Positions: 1
Industry: Finance
Discipline: Economics / Accounting / Salary
Sub Category: Economics consultant, Økonomi/Regnskap/Lønn, Controller
Type: Permanent
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 14/06/2017
Deadline: 25/06/2017
Reference No.: 1022511
Apply for Position

Contact Information

Marit Sæterli Hjetland
Marit.Hjetland@no.experis.com