Instrument reparatør

Alere Technologies AS produserer og distribuerer løsninger innen analyser, diagnostikk, behandling og monitorering. Som en del av Abbot, et av de største diversifiserte globale helseforetakene, er vi verdensledende innen pasientnær hurtigdiagnostikk, med fokus på kardiometabolsk sykdom, smittsom sykdom og toksikologi. Grunnet økt arbeidsmengde ser Alere Technologies AS etter en med teknisk bakgrunn som har erfaring med feilsøking og instrumenter.

 

Alere Technologies har behov for å styrke sin kompetanse og trenger en med teknisk bakgrunn for et lengre oppdrag. Du vil bli en del av Production & Service gruppa i Operations som i dag består av 6 personer.  Production & Service gruppa  jobber i nært med de fleste avdelinger i selskapet og har ansvar for vedlikehold, produksjon og reparasjon av våre instrumenter.

Arbeidsoppgavene vil bli delt inn i tre deler; analyse, reperasjon og dokumentasjon. Du vil ha norsk som arbeidsspråk, men behersker engelsk godt nok til å kommunisere. I rollen vil det det ligge mye ansvar på den enkelte i å få jobben utført. Vi ønsker derfor deg som er selvgående, som trives med problemsøking i tillegg er praktisk anlagt.

 

Arbeidsoppgaver

• Praktisk feilsøking og reparasjon av instrumenter

• Oppdatering og vedlikehold av dokumentasjon

• Andre oppgaver knyttet til gruppen og avdelingen

 

Ønskede kvalifikasjoner

• Fagbrev innenfor teknisk/ elektro

• Praktisk erfaring fra elektro, instrumentasjon

• Kompetanse i bruk av Excel og Lotus Notes

• Kjennskap til GMP regelverk

• Erfaring fra vedlikehold, installasjon og feilsøking av produksjonsutstyr

• Kjennskap til kvalitetsystemet Agile

 

 

 

Ønskede personlige egenskaper

 

Vi søker deg som er interessert i det tekniske, som liker å jobbe praktisk og feilsøke. Du er resultatorienter og strukturert i arbeidet, samtidig er det viktig at du har gode kommunikative og pedagogiske evner. Vi trenger deg som håndterer stressende situasjoner og som jobber godt selvstendig. I denne stillingen vil du få spennende og allsidige arbeidsoppgaver, fleksitid og et hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø i lyse og fine lokaler på Kjelsås.

 

 

Er dette noe som passer for deg? Da ber vi deg søke via linken eller på www.experis.no

For evntuelle spørsmål, ta kontakt med Pia Myrvold via epost.

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Job Information

Customer: ALERE TECHNOLOGIES AS
No of Positions: 1
Industry: Engineering
Discipline: Industry and production, Technical craftsman professions
Type: Full time, Temporary position
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 01/10/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1026962
Apply for Position

Contact Information

Erik Skjørtvedt Løvstad
Erik.Skjortvedt.Lovstad@no.experis.com

Pia Helene Myrvold
Pia.Myrvold@no.experis.com