Serviceingeniør /salgsingeniør service Jernbane

ManpowerGroup er Norges største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Med over 60 års erfaring har vi utviklet rutiner og nyskapende løsninger som gjør kundene våre bedre rustet i The Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende. Vi er ledende i å finne riktig bemanningsløsninger gjennom å kombinere det enkelte menneskets potensiale med organisasjoner ambisjoner. ManpowerGroup leverer sine tjenester gjennom Experis, Manpower, Right Management, Workshop Bemanning og ManpowerGroup Solutions. I Norge er vi landsdekkende og representert med 35 avdelingskontorer.

Beskrivelse

På vegne av vår kunde Bombardier Transportation ser vi etter en ny serviceingeniør/salgsingeniør til serviceavdelingen.

 

Bombardier Transportation er en global leder innen jernbaneteknologi, de tilbyr den bredeste porteføljen i jernbanesektoren og leverer innovative produkter og tjenester som setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. For mere informasjon om Bombardier: https://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.bombardier.com/en/worldwide-presence/country.norway.html&prev=search .

 

Som Serviceingeniør / salgsingeniør i vår serviceavdeling i Oslo vil du ha en nøkkelrolle i teamet som tilbyr teknisk støtte.

Du vil delta som støtte til salgs- og anskaffelsesorganisasjonen med tegninger, spesifikasjoner og teknisk ekspertise og være vår faste kontakt til ingeniøravdelingene i de forskjellige Bombardier Transportations-organisasjonene internasjonalt.

Som Serviceingeniør / salgsingeniør har du også direkte kundeansvar.

 

Du vil være ansvarlig for reengineering av eksisterende produkter og opprettholde et spesielt fokus på foreldete deler og utstyr. I tillegg vil du vurdere eksisterende og nye leverandører for å avgjøre om det er nødvendig å outsource eksisterende produksjon.

Du vil samarbeide med både lokale ingeniører og internasjonale kolleger for å levere teknisk støtte til Servicelinjen.

 

Din rolle som Serviceingeniør/salgsingeniør service inkluderer hyppige leverandør- og kundemøter, tekniske diskusjoner, samt katalogisering og datahåndtering.

Du vil også delta i planleggingsprosessene i avdelingen som gir støtte i markedsførings- og budsjetteringsprosessene.

 

Kvalifikasjoner og Egenskaper

Stillingen krever utdannelse som ingeniør, BSc eller Master innen mekanikk, elektronikk eller automasjon.

I denne rollen er det nødvendig med minimum 5 års erfaring fra tilsvarende oppgaver og du må beherske norsk flytende og engelsk meget godt.

Videre krever denne jobben at du er aktiv, engasjert og ikke minst praktisk og operativ, og kan iføre deg hjelm briller og vernesko med den største selvfølgelighet.

Det er en betydelig fordel om du har erfaring fra vedlikeholdsplaner for flåteoperasjoner og kunnskap om flåte livssyklus. I tillegg god forståelse og kunnskap om elektroniske og mekaniske produkter inkludert erfaring fra tegningsproduksjon og -evaluering samt spesifikasjoner.

Har du erfaring fra Jernbane kan dette være en fordel, men det er ikke noe krav.

 

Hva kan vi tilby

Vår kunde har ett sosialt og inkluderende miljø der de har fokus på trivsel samtidig som de har fokus på å være profesjonelle. I stillingen som serviceingeniør/salgsingeniør service vil du få mulighet til å jobbe selvstendig og vår kunde verdsetter initiativ og forslag som er med på å styrke selskapet som serviceleverandør. Bombardier, er en stor internasjonal aktør innen samferdsel, med en relativt liten virksomhet i Norge. Denne virksomheten skal nå utvide og øke i størrelse. Du vil få mulighet til å utvikle deg og være med på å påvirke en organisasjon i vekst.

Stillingen er midlertidig men med mulighet for fast ansettelse.

 

 

Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Som Experisansatt vil du få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektronikk / Telekommunikasjon, Mekanisk, Teknisk salg, Automasjon / Instrument
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 07.06.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1022455
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Siri Røst
Telefon +47 41 46 60 61
Siri.Rost@no.experis.com