Front-end utvikler

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis IT ønsker å tilknytte oss flere dyktige front-end utviklere for spennende prosjekter i Osloområdet. Du vil jobbe i tett samarbeid med andre dyktige utviklere, tekniske arkitekter og forretningssiden i utformingen av nye løsninger. Vi forventer at du er selvgående, har evne til å jobbe både selvstendig og i team, og at du motiveres av å utveksle kompetanse og erfaringer med andre kollegaer. Du bør også motiveres av å bygge løsninger som er solide og endringsdyktige for fremtiden, og være med å etablere standarden for hvordan utvikling på dette området skal gjennomføres for å sikre varig kvalitet.

 

Som konsulent i Experis IT får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vi søker etter kandidater med:

- Utdanning fra universitet eller høyskole.

- Erfaring med HTML/XHTML, CSS og Javascript (Ajax, jQuery)

- God kjennskap til bla. XML, XSLT, C# .NET, MSSQL og Silverlight

- Erfaring fra modularisering og rammeverk for dette

- Motivasjon for å holde seg oppdatert og i front av utviklingen, samt å dele kunnskap

- Gode kommunikasjonsevner både mot kunder og kolleger

- Et sterkt engasjement for brukeropplevelse

- Kreative evner og oversikt over trender innen fagområdet

 

Experis tilbyr:

- Et utviklende fagmiljø hvor du møter mange spennende kolleger, kunder og konsulenter

- En arbeidsdag hvor du kan utgjøre en viktig forskjell for våre kunder

- Gode utviklingsmuligheter og opplæring

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Maya Bøstrøm, 991 55 274 /maya.bostrom@no.experis.com eller Emelie Isosalo Jansson, 948 34 226 /emelie.isosalo.jansson@no.experis.com.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Agile metoder, Databaseutvikling, IT, Prosjektledelse IT, Utvikling .Net, UNIX / Linux, Testledelse, Utvikling Annet, Utvikling C/C++, Utvikling Java, Webutvikling
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus, Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 19.06.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1022594
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

May Britt Bostrøm
maya.bostrom@no.experis.com

Emelie Isosalo Jansson
Emelie.Isosalo.Jansson@no.experis.com