Experis søker Junior og Senior Java utviklere til spennende oppdrag!

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vi har for tiden meget stor etterspørsel etter konsulenter med kompetanse på blant annet: Java. Vi har kunder innenfor alle segment og sektorer, så her er det mulig å komme med ønske om hvordan type kunde og oppdrag du ønsker. Om du ikke er ledig nå, men blir det i løpet av noen måneder er det også interessant å komme i kontakt. Vi er interessert i deg enten om du er junior med et par års erfaring, eller om du er senior innen fagområdet.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

• Høgskole eller universitetsutdannelse innen IT

• Fullstack-utvikler med god kompetanse på både og backend og frontend baserte tjenester i språk som HTML, CSS og Javascript (Angular, Vue, jQuery)

• Kompetanse innen .NET-utvikling: C#, ASP.NET MVC, Web API, .NET Core, WCF, Azure.

• Interesse for smidig utvikling (SCRUM, testdrevet utvikling, kontinuerlig integrasjon, osv.)

• Må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig

 

Personlige egenskaper:

• Programmering er en av dine store interesseområder

• Har en kreativ arbeidstilnærming, evner å tenke nytt og se ting på nye måter

• Holder deg oppdatert på det seneste innen ditt fagfelt og tar initiativ til å dra nytte av mulighetene både innenfor eksisterende og nye verktøy

• Er endringsvilling, fleksibel og deler villig kompetanse med andre

• Er strukturert, tar ansvar for planlegging og har en god gjennomføringsevne

• Har gode samarbeidsevner, liker å være del av et team, men kan også jobbe selvstendig

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Maya Bøstrøm, 991 55 274/  maya.bostrom@no.experis.com eller Emelie Isosalo Jansson, 948 34 226 / emelie.isosalo.jansson@no.experis.com.

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT, Agile metoder, Prosjektledelse IT, Utvikling .Net, Utvikling Annet, Utvikling C/C++, Utvikling Java, Webutvikling
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus, Oslo
Rolle: Medarbeider, Annet, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 19.06.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1022596
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emelie Isosalo Jansson
Emelie.Isosalo.Jansson@no.experis.com

May Britt Bostrøm
maya.bostrom@no.experis.com