Junior og senior prosjektleder - jernbane

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For vår kunde ser vi etter konsulenter som ønsker å jobbe som prosjektleder. Vi ser etter både junior og senior prosjektledere. I dette oppdraget vil du jobbe med jernbane prosjekter i Norge. Du vil sitte på kontor sentralt i Oslo sentrum.

 

Senior prosjektlederen vil i første omgang gå i inn i et eksisterende prosjekt som forventes å ferdigstilles i september/oktober. Prosjektet er et veldrevet prosjekt på ca 300 mill. Her vil du være omgitt av dyktige fagfolk Neste oppgave vil enten være å gå over i anbud eller rett inn i et nytt stort prosjekt som nå er i tidligfase.

 

For å lykkes i rollen som senior prosjektleder har du

  • Erfaring som prosjektleder for store bygg- og anleggsprosjekter, jernbaneerfaring er en fordel
  • Kommersiell forståelse er en fordel siden mye av forretningsmodellen til kunden er å skrive endringsordrer

 

Junior prosjektlederen vil gå inn og jobbe med anbud og hovedoppgaven vil være å skrive tilbud. Oppdraget er en fin måte å komme inn i jernbanesektoren. Det er også vanlig at om du vinner et av prosjektene vil du gå videre som prosjektleder for det prosjektet.

 

For å lykkes i rollen som junior prosjektleder har du

  • Høyere utdannelse (B. Sc./M. Sc.) innen bygg og anlegg
  • Noen års erfaring fra bygg- og anleggsprosjekter, jernbaneerfaring er en fordel
  • Kommersiell forståelse er en fordel

 

Oppstart: snarest

Varighet: 12 måneder med mulighet for forlengelse (evt. Fastansettelse)

 

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

 

Interessert?

Ønsker du å vite mer kan du ta kontakt med Kathrine Tronvold på kathrine.tronvold@no.experis.com / 908 36 349 eller Mari Alnes på mari.alnes@no.experis.com /  911 71 834.

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Bygg og anlegg
Underkategori: Bygg / Anlegg, Elektro/Elkraft, Engineering (Ingeniøryrker), Prosjektledelse, - Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 13.03.2018
Søknadsfrist: 20.03.2018
Ref. nr.: 1025102
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Mari Endresen Alnes
Telefon 22 01 81 00
Mari.Alnes@no.experis.com

Kathrine Tronvold
Telefon 22 01 81 00
Kathrine.Tronvold@no.experis.com