Frontend utvikler med sans for god grafisk- og interaksjonsdesign

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vår kunde er et gründerselskap med flere spennende applikasjoner under utvikling. De har allerede et godt fotfeste innen bank- og finansmarkedet og har en plan for lansering av flere nye applikasjoner til dette markedet ila året. Solide eiere og et marked i sterk vekst gir grunnlag for en spennende reise og de ser etter utviklere som ikke er redd for å gå nye veier, trives i litt ukjent terreng og har lyst til å bidra til design og utvikling av nye moderne applikasjoner med profesjonelt brukergrensesnitt.  

 

De er et lite team i Tromsø og et innleid team i Sri Lanka, og søker nå utviklere som har lyst til å bli bedre kjent med dem og Tromsø på kortere eller lengere sikt.  

Det er ønskelig med oppstart i mai-juni 2018. varighet ut 2018, med mulighet for forlengelse.

 

Vår kunde har høye ambisjoner både for deg og selskapet, verdsetter genuin interesse og engasjement og tror på en flat struktur og medarbeidere som vokser med oppgaven. De tror også at den enkelte medarbeider, og de i fellesskap, lager de beste løsningene når de jobber med ting de synes er spennende og utfordrende. De leverer nye tjenester i høyt tempo og har hele tiden nye utfordringer og ta tak i.

 

God design og brukeropplevelse er avgjørende i applikasjonsutvikling.  Vi er på jakt etter en front end utvikler med sans for god grafisk- og interaksjonsdesign og har de nødvendige kode-ferdighetene til å sette det hele ut i livet.

Videre er det ønskelig med front end utviklere med gode samarbeidsevner som kan levere helt fra idé til fiks ferdig produkt.

 

De viktigste verktøyene dine vil være:

• HTML og CSS, samt TypeScript/JavaScript.

• Utviklingsteamet jobber med Angular og følger retningslinjene til Material Design. Integrasjon er gjennom REST med JSON.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Troms
 Tromsø

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2018
Søknadsfrist: 23.04.2018
Ref. nr.: 1025214
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Amanda Frisell
Amanda.Frisell@no.experis.com

Andrea Madland
Andrea.Madland@no.experis.com