Har du solid erfaring innen sourcing/search og klar for mer ansvar?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis IT oppretter en nasjonal stilling som Sourcing Manager for å bygge opp, lede og videreutvikle vår nasjonale satsing innenfor IT-sourcing.

 

Du vil få muligheten til å forme og utvikle rollen og bygge et nytt team som er del av en organisasjon med store ambisjoner og høy faglig integritet.

 

Vi tør påstå at vi er det konsulentselskapet som best forstår bransjene vi jobber i. Vi tilpasser våre prosjektløsninger slik at våre kunder får det de trenger ut av de konsulentene de benytter. Vi tror nemlig det er mulig både for folk, bedrifter og organisasjoner å strekke seg lenger. Og vi vet at fleksibilitet er alfa og omega i et moderne arbeidsmarked der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende.

 

Kombinasjonen av egne IT-konsulenter og et stort nettverk av underleverandører gjør at vi er unikt posisjonert til å hjelpe våre kunder med deres behov. Vi er teknologiuavhengig og har lang erfaring med prosjektledelse, arkitektur og utvikling.

 

Som Sourcing Manager får du en sentral rolle med utstrakt samarbeid på tvers av hele IT-organisasjonen nasjonalt og vil rapportere til leder for IT Consulting.

 

Deler av din tid vil du bruke til personalledelse, administrasjon og møtevirksomhet, men hovedvekten av arbeidet vil være å levere og koordinere sourcing, samt bygge og vedlikeholde et konsulentnettverk.

 

Dine ansvarsområder vil være:

  • Overordnet ansvar for etablering og utvikling av sourcingfeltet innen IT i Experis
  • Sikre gode leveranser til IT-konsulentavdelingene i Experis
  • Ansvar for leveranse av sourcingkapasitet til avdelingene
  • Operativt searcharbeid og kontakte potensielle kandidater
  • Videreutvikle et solid nettverk med dyktige IT-hoder
  • Være synlig og aktiv deltaker i relevante forum, arenaer og nettverk
  • Være kontinuerlig oppdatert på endringer i norsk næringsliv innen IT

 

Hvem er du?

For å lykkes i rollen må du håndtere og trives med høyt arbeidstempo med korte frister, samt høye krav til leveranser. Som person er du strukturert, god til å prioritere og delegere. Du har evnen til å utfordre, være kreativ og «tenke utenfor boksen». Selgende og relasjonsbyggende egenskaper er en forutsetning. Av faglig kompetanse har du høyere utdannelse og solid erfaring innen IT-sourcing/search. Du har gjerne erfaring med større rekrutteringsprosjekt. Kontorsted vil være Bergen eller Oslo.

 

Hvis du er klar for mer ansvar og syns dette ser spennende ut – vil vi gjerne høre fra deg! Alle henvendelser behandles konfidensielt, om du har spørsmål om stillingen kan du kontakte:

 

Oslo:

Linn Solbakken

Telefon 988 79 579

Linn.Solbakken@no.experis.com

 

Bergen:

Kenneth Kallestad

Telefon 900 36 547

Kenneth.Kallestad@no.experis.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Arbeidssted: Oslo
 Oslo eller Bergen

Søk på stillingen

Publisert: 26.03.2018
Søknadsfrist: 25.04.2018
Ref. nr.: 1025264
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Linn Solbakken
Linn.Solbakken@no.experis.com

Kenneth Kallestad
Kenneth.Kallestad@no.experis.com