Regnskapsansvarlig til SpareBank 1 Kredittkort AS

SpareBank 1 Kredittkort tar fremtiden på alvor og søker derfor etter en fremtidsrettet regnskapsansvarlig som tør å utfordre vante arbeidsmetoder.

 

Mye har skjedd med regnskapsbransjen de siste årene og det forventes store endringer de kommende årene. For å kunne være konkurransedyktige er vi nødt til å tenke fremover og være med på utviklingen.

Derfor ser vi etter deg som har evnen til å jobbe systematisk samt se nye løsninger som bidrar til effektivisering i et allerede aktivt arbeidsmiljø.

 

Har du i tillegg et hode for tall og en sans for folk? Ja, da kan du være vår nye regnskapsansvarlige!

 

Din arbeidshverdag vil først og fremst bestå i å drifte og sørge for korrekt regnskapsførsel og rapportering. Du vil også få arbeidsoppgaver som perioderegnskap, årsavslutning og offentlig rapportering.

Dessuten forventer vi at du er oppdatert på de siste regnskapsstandarder, og at du er i stand til å operasjonalisere de stadig nye krav som stilles til oss som finansforetak. Tidvis vil du også oppleve at arbeidsoppgavene strekker seg utover stillingens primære ansvar.

 

Som du skjønner vil dette være en fin mulighet til å være med på å utvikle våre robuste regnskapsløsninger!

 

Vi ser etter deg som har økonomiutdannelse på høyskolenivå, aller helst med en master innenfor regnskap eller revisjon, men relevant erfaring kan kompensere for dette.

Verktøyene vi benytter i det daglige, og som kan være nyttig å ha erfaring fra er; Prime kortadministrasjonssystem, Visma Global hovedbok og MS Office.

 

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Anne Dordi Alseth i Experis Recruitment på telefonnummer 924 48 268, eller Christer Berget på telefonnummer 969 66 606

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Om bedriften:

 

SpareBank 1 Kredittkort AS eies av bankene i SpareBank 1 Alliansen. Vi er et ungt og dynamisk selskap som tilbyr produkter og tjenester innen forbrukerfinansiering.

Vi etablerte oss i 2014 og har allerede rukket å bli 40 engasjerte ansatte som alle er lokalisert i Trondheim.

Sammen skal vi sikre fokusert vekst med våre eiere og partnere gjennom høy kompetanse, effektiv drift og en tydelig ansvarlig profil.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Regnskapskonsulent, Regnskapsleder / Regnskapssjef, Økonomisjef, Økonomi/Regnskap/Lønn
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Leder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 16.10.2018
Søknadsfrist: 21.10.2018
Ref. nr.: 1027170
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anne Dordi Alseth
Telefon 924 48 268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com