Rådgiver Finance

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt, og vårt konsulenthus blir stadig større.

 

I den forbindelse ønsker vi å styrke laget med en rådgiver som ønsker å bli med på denne reisen og utvikle Experis Finance til den beste samarbeidspartneren for våre kunder.

 

Hvem er du?

Vi er et verdistyrt konsern og etterlever våre verdier som å være personlig, inneha kompetanse og være innovativ i vårt arbeid. Dette er verdier som du må identifisere deg med.

 

Vi ser etter deg som enten innehar erfaring fra økonomifaget og ønsker å utvikle deg innen relasjonssalg, eller som har jobbet selvstendig med salg og kundeportefølje og er motivert til å investere tid i å lære økonomifaget. Med andre ord ser vi etter en rådgiver som ligger i grensesnittet mellom relasjonssalg og økonomi som har en god forretningsmessig forståelse. Motivasjon og personlig egnethet kan kompensere for manglende erfaring.

 

Du er profesjonell og trives med å forholde deg til mennesker. Du er lyttende og tillitsskapende i møte med mennesker, ser verdien av å bygge gode relasjoner og være tilstede i relevante nettverk. Du lever godt med selvstendighet og ansvar, og du trives med å skape din struktur.

 

Av formell bakgrunn ønsker vi deg med høyere utdanning, foretrukket innen økonomi eller tilsvarende. Det er også fint om du kan vise til salgsrelatert erfaring. Vi er hele tiden på jakt etter nye og bedre måter å jobbe på så du må motiveres av utvikling og samarbeid på tvers av våre fagområder.

 

Din arbeidshverdag:

• Du får ansvar for å skape samt videreutvikle din kundeportefølje, bygge nye kunderelasjoner og være en strategisk sparringspartner for våre kunder

• Du er rådgiver for våre konsulenter i deres kompetanseutvikling og for å finne nye muligheter

 

Du vil få muligheten til å jobbe med mange ulike behov i en varierende hverdag med høyt tempo. I dette ligger en selvstendig og spennende jobb, men du har god støtte fra dyktige kollegaer i ryggen.

 

Hvem er vi?

Hos oss får du muligheten til å bli en del av Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med utviklingsmuligheter både faglig og personlig. I Experis Finance blir vi tre som jobber målrettet på både kunde- og kandidatsiden. Ved å jobbe målrettet og spisset i dette temaet følger vi med på endringene og utviklingen i markedet, og kan finne de beste konsulentene til utfordrende oppdrag. I Experis Trondheim er det 16 rådgivere fordelt over de ulike fagretningene som du også vil jobbe tett med. Arbeidsmiljøet preges av godt humør og sterk faglig kompetanse, og vi er flinke til å feire oss selv ved gode anledninger.

 

Høres dette interessant ut?

Ta gjerne kontakt med Grethe Hustad, regionssjef Experis Finance Trondheim, 934 68 444/grethe.hustad@no.experis.com eller Ane Kristine Forseth, rekrutteringsrådgiver Experis Finance Trondheim, 976 57 180, Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn, Salgsstillinger
Underkategori: - Økonomi / Regnskap / Lønn, Salgsstillinger
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 02.10.2018
Søknadsfrist: 21.10.2018
Ref. nr.: 1027194
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Grethe Hustad
Telefon 934 68 444
Grethe.Hustad@no.experis.com