Sales Manager til Aanderaa/Xylem Analytics Norge

Aanderaa, et Xylem-brand, tilbyr produkter og løsninger for miljøforskning som brukes innen oseanografi, hydrografi og klimaforskningen.

 

Som en del av Xylem-familien, leverer Aanderaa teknologisk avanserte fjernstyrte undervannsobservasjonssystemer, miljøovervåkningsbøyer og vannkvalitetssensorer over hele verden. Våre medarbeidere har sterk faglig kompetanse og et målrettet fokus på å finne lokale løsninger på verdens mest utfordrende vannproblemer.

 

Aanderaa huser også et regionalt Xylem Analytics-kontor, Xylem Analytics Norge, som er ansvarlig for salg og markedsføring av Aanderaa, YSI, MJK og SonTek løsninger for henholdsvis Wastewater, Surface Water og Ocean & Coastal markedene.

 

Den maritime næringen er i fremmarsj og sammen med nyskapende teknologi ser fremtiden lys ut. Som en ledende leverandør av robuste og pålitelige instrumentløsninger ønsker Aanderaa/Xylem Analytics Norge å møte denne utviklingen ved å etablere et regionskontor i Midt-Norge. Vi ser derfor etter en salgssjef som kan øke bedriftens synlighet og tilstedeværelse i næringen.

 

Vår nye midtnorske Sales Manager vil med sin gode formidlingsevne og tekniske forståelse bistå med verdiskapning hos våre fremtidige og eksisterende kunder.

 

Som Sales Manager i vårt firma vil du bli ansvarlig for salg til Ocean & Coastal segmentene, hvor du vil fokusere på våre kunder innen akvakultur, marin forskning og marin sikkerhet langs kyst og i havn. Du vil få et regionalt og et nasjonalt ansvar fordelt på de ulike markedssegmentene. Arbeidsdagen din vil i stor grad være kunderettet og du vil eie store deler av verdikjeden selv.

 

Videre vil dine ansvarsområder være;

- Ansvar for egen kundeportefølje

- Løsningssalg mot nye og etablerte kunder

- Skape vekst gjennom gode kunderelasjoner og nøkkelkunder

 

Vi ser etter deg som er en relasjonsbygger og har gode formidlingsevner. Våre kunder vil oppfatte deg som troverdig og tillitsskapende. Selv om du nødvendigvis ikke har en teknisk utdannelse i bunn, så er din interesse for næringen og/eller produktene høy. Du må ha teknisk forståelse, og det er en fordel om du har arbeidet med strategisk salg mot bedriftskunder.

 

For å kunne lykkes i rollen må du motiveres av å skape kunderelasjoner, jobbe i team samt utvikle og drive egen salgsstrategi.

 

Aanderaa/Xylem Analytics Norge ligger i Bergen og har for tiden 80 høyt kvalifiserte medarbeidere som vil gi deg god opplæring og være en støtte for deg i alle prosesser. Selv om arbeidet i stor grad er selvstendig, vil du være en del av et nasjonalt team.

 

Vi tilbyr deg en mulighet til å ta del i en spennende bransje i vekst, med grundig opplæring, så du blir trygg både i din rolle og på produktene. Videre får du alle verktøyene du trenger i arbeidshverdagen, blant annet egen firmabil.

 

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Christer Berget i Experis Recruitment på telefonnummer 969 66 606, eller Rune Fjellheim i Xylem Analytics Norge på telefonnummer 997 17 040

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Salgsstillinger
Underkategori: Salgssjef, Selger, Salg
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 05.10.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027233
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com