Veidekke industri søker Prosjektleder Drift og vedlikehold

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31,6 milliarder kroner (2017), og halvparten av de 7 700 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

 

Stillingene inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.  Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017). 

 

Veidekke Industri AS søker prosjektleder til forretningsområdet Drift og vedlikehold

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har en spennende nummer 2-posisjon på driftskontrakter med Statens Vegvesen. I tillegg det vises til to OPS-kontrakter og kontrakt med Oslo Lufthavn. Veidekke er tilstede i hele Norge, og trenger nå en dyktig prosjektleder til prosjektområde Vest.

 

Ansvar og hovedoppgaver

Som prosjektleder er du en viktig støttespiller for prosjektsjef og leder på driftskontraktene. Du vil få ansvar for å følge opp to eller flere driftskontrakter. Sentrale oppgaver er kalkulasjon, forhandling, oppstart og driftsoppfølging. I dette arbeidet inngår blant annet forbedringsarbeid. Involverende planlegging og optimal drift er også er viktige deler av arbeidet. Du skal tilrettelegge for og utvikle medarbeiderne ute på kontrakt og skape et godt samarbeid.

 

Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Som prosjektleder må du være en god rollemodell og ta samtaler om sikkerhet og om nødvendig korrigere uønsket adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag.

 

Du vil som prosjektleder være deltaker av en utvidet faggruppe, Fag & konsept, sammen med andre prosjektledere i forretningsrådet. Her vil dere som gruppe arbeide med beste praksis og samarbeide om optimal utnyttelse av maskiner og materiell. Du kan bli bedt om å inntre som leder for en driftskontrakt ved behov. Rapportering skjer til prosjektsjef i prosjektområdet.

 

 

Erfaring/kompetanse

Som prosjektleder bør du ha relevant universitets eller høyskoleutdanning, evt. teknisk fagskole. Lang og relevant erfaring vil kompensere for manglende utdanning. Kalkulasjonskompetanse og prosjektledelse av kontrakter er et minimum.

 

Vi trenger at du har relevant erfaring fra arbeid med komplekse kontrakter. Du skal, ved hjelp av nevnte erfaring, bidra til at Veidekke kan etterleve plikter, ivareta sine rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Du forstår, samt gjør deg forstått på norsk skriftlig og muntlig.

 

Vi ser etter deg som er en drivende dyktig anleggs-/prosjektleder som evner å se, og alltid søker, den beste veien fremover gjennom verdiskapende samspill. Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser.  I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar.

 

Veidekke tilbyr

Som prosjektleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi tilbyr også mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp.

 

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift, gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

 

 

Søknadsinformasjon

Registrer din CV og søk på stillingen på www.experis.no. Vi holder intervjuer med aktuelle kandidater fortløpende, og anbefaler derfor at du sender inn en søknad snarest.

 

  • Frist: Snarest, men senest innen 27.10.2018
  • Arbeidssted: Molde og omegn
  • Tiltredelse: Etter avtale
  • Kontraktsform: Fast ansettelse

 

For ytterligere spørsmål om stilling eller prosess, kontakt Experis AS ved;

Steinar Jonansen Instefjord, tlf.: 948 57 202 / Steinar.Instefjord@no.experis.com eller

Benedikte Lund, tlf.: 928 35 315 / Benedikte.lund@no.experis.com

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Bygg og anlegg
Underkategori: Prosjektleder Bygg og Anlegg, - Bygg og anlegg
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Møre og Romsdal
 Kontorsted Molde
Rolle: Fagperson, Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 05.10.2018
Søknadsfrist: 27.10.2018
Ref. nr.: 1027244
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Steinar Jonasen Instefjord
Telefon 948 57 202
Steinar.Instefjord@no.experis.com

Benedikte Lund
Telefon 928 35 315
Benedikte.Lund@no.experis.com