Regnskapskonsulent - Dyktig på regnskap og Maconomy og klar for nye utfordringer?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For en av våre kunder søker vi etter DEG som har solid regnskapserfaring og har jobbet med økonomisystemet Maconomy!

 

Vår kunde holder til sentralt på Lysaker og har behov for en dyktig regnskapskonsulent. Du vil komme inn i et kompetent og hyggelig økonomimiljø. Selskapet er internasjonalt.

 

 

 

Sentrale oppgaver:

 

  • Bokføring
  • Avstemming
  • Fakturering
  • MVA
  • Bistå i årsoppgjør
  • Ad hoc regnskapsfaglige oppgaver

 

 

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 

  • Minimum 3 -5 års erfaring fra regnskap
  • Erfaring fra Maconomy er et krav
  • Høyere økonomisk utdannelse er ønskelig men ikke et krav
  • Kommunikasjon på norsk og engelsk er nødvendig

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Revisor, Autorisert regnskapsfører, Regnskapskonsulent, Regnskapsleder / Regnskapssjef, Selvstendig regnskapsfører, Økonomikonsulent, Økonomi/Regnskap/Lønn, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus
 Bærum
 Lysaker
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.10.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027279
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com