Funksjonell arkitekt

Symetri Collaboration utvikler og leverer samhandlingsløsningen Interaxo (SaaS) til prosjekter og organisasjoner med fokus på «alle som bygger noe». Symetri Collaboration er markedsleder i Norge og har mer enn 75.000 brukere i Norden. Symetri Collaboration er etablert i Norge og Sverige. Blant våre kunder i Norge finner du Equinor, Statens vegvesen, Veidekke, Statnett, Statkraft, Bane NOR og SINTEF.

Vi søker deg som vil utvikle de beste samhandlingsløsningene for byggebransjen i et spennende teknisk miljø.

 

Symetri Collaboration er i en vekstfase og får stadig nye kunder. Derfor er vi på jakt etter ytterligere en funksjonell arkitekt til vårt kontor på Skøyen i Oslo. Symetri utvikler og leverer innovative samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, energi og engineering. Løsningene våre blir benyttet av 75.000 brukere daglig på verdensbasis, og det er høye krav til stabilitet. Vårt produkt, Interaxo, er en standard SaaS-løsning med ulike tilleggsmoduler som leveres til våre kunder. I produktutviklingen er det høyt fokus på samarbeid med kunder og partnere for å utvikle nye innovative funksjonaliteter som stadig forbedrer produktet vårt.

 

Hva vil du gjøre hos oss?

Som funksjonell arkitekt vil du ha en bred og overordnet rolle innenfor løsningsarkitektur. Du vil primært jobbe i interne prosjekter og være involvert fra oppstart, design og prototyping. Sammen med utviklingsteamet vil du bidra til en ferdig løsning og håndtere tilbakemeldinger og forbedringer i etterkant. I perioder vil du jobbe tett på store kunder for å samle innsikt om nye trender og behov, slik at vi kan formulere bedre løsningsbeskrivelser og estimater. Du vil som regel jobbe i kryssfunksjonelle team med utviklere, UX ressurser og en prosjektleder. Mer konkret vil dine arbeidsoppgaver være:

 

• Å avdekke behov og krav gjennom analyse og rådgivning

• Utforme og realisere arkitektur og design i forvaltning og utviklingsprosjekter

• Ved behov være bindeledd mellom kunder og intern organisasjon

• Skape gode brukerhistorier i samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere

• Delta i treukers sprinter, opprette og følge opp milepæler

• Kvalitetssikring under implementering, påse at testing blir gjort i tilstrekkelig grad

• Internopplæring og utforming av bruker/hjelpetekster

 

Det er et stort pluss om du har erfaring og interesse for UX og brukeropplevelse.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har analytiske evner og forstår sammenhengen mellom IT og forretning. Du klarer å foreta gode vurderinger av kost/nytte i et systemutviklingsløp, er faglig trygg og tørr å utfordre etablerte prinsipper. Videre har du gode kommunikasjonsevner og du sparrer godt med både tekniske og ikke-tekniske ressurser. Vi ser etter deg som har forståelse for IT arkitektur og som gjerne har bekledd en rolle som funksjonell arkitekt tidligere i din karriere. Du evner å sette deg inn i kunders behov og strukturere opp krav på en fornuftig måte. Videre er du selvdrevet og tar ansvar for å lage de beste løsninger.

 

 

Hvorfor jobbe hos oss?

I Symetri Collaboration har vi et godt og sammensveiset arbeidsmiljø med mye humor. Vi er opptatt av de beste løsningene og prosjektlykke hos våre kunder. Vi er i dag 50 ansatte som heier hverandre frem og sammen vil legge til rette for at du skal lykkes.  For å få til dette er vi opptatt av at alle våre ansatte kjenner seg igjen i våre verdier; smidig, ekte og engasjert. VI har flere sosiale arenaer og vi drar årlig på kick off til forskjellige destinasjoner, både i inn- og utland.

 

Symetri Collaboration holder til i fine og lyse lokaler rett ved togstasjonen på Skøyen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og har høyt fokus på medarbeidertilfredshet. I 2018 kom vi på pallen i Great Place to Work sin kåring av Norges beste arbeidsplasser, og det er vi skikkelig stolte av!

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Vedrana Dzonlez, 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com eller Sonia Gagneet Kaur, 478 31 393 / Sonia.gagneet.kaur@no.experis.com

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SYMETRI COLLABORATION AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Agile metoder, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver, Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 30.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028627
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 90858362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Telefon 47831393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com