Plan- og vedlikeholdsingeniør

Norsk Kylling AS og søsterselskapet Hugaas Rugeri AS er 100 % eid av REMA 1000 og produserer over 30 % av alt hvitt kjøtt til dagligvarehandelen i Norge. Sammen med våre 150 produsenter sikrer vi en bærekraftig produksjon av hvitt kjøtt, og sunn og trygg mat av høyeste kvalitet til REMA 1000-kunder i hele Norge.

 

Norsk Kylling er lokalisert på Støren ca. 4,5 mil fra Trondheim, men vil fra 2021 være lokalisert i ny fabrikk på Orkanger. Hugaas Rugeri er lokalisert i Soknedal ca. 5,5 mil fra Trondheim. Selskapene har til sammen 360 ansatte og omsetter for 1 mrd.

 

Selskapene har de siste årene vært gjennom en betydelig omstillings- og utviklingsprosess og har betydelige ambisjoner for vekst og utvikling. Vår målsetting er å skape verdens beste næringsmiddelkjede gjennom å være best på dyrevelferd, arbeidsmiljø, kvalitet og miljø.

 

 

 

Ønsker du å være med på å utvikle verdens mest energismarte produksjonsanlegg?

 

Vil du ta del i å drifte en topp moderne næringsmiddelfabrikk? Motiveres du av å utvikle en fabrikk som bygges med fremtidens løsninger for miljø og teknologi? Hvis du i tillegg har interesse for å delta i utformingen av et nytt vedlikeholdssystem, da er dette en unik mulighet for deg!

 

Norsk Kylling bygger et verdensledende produksjonsanlegg i Orkdal. Fabrikken vil ha innovative og fremtidsrettede produksjonsprosesser både innenfor næringsmiddelindustri og i støtteprosessene til produksjon, deriblant lagring og styring av energi. Som Plan- og vedlikeholdsingeniør vil hovedansvaret ditt være å sikre god daglig produksjonsdrift, gjennom systematisk forebyggende vedlikehold.

 

Ansvarsområder:

• Oppbygging og drift av vedlikeholdssystem

• Planlegge og revidere vedlikeholdsplaner, inkludert ressursstyring og

  oppgavefordeling

• Opprette og revidere utstyrsregister

• Gjennomføre jevnlige møter med teknisk-/og produksjons stab

• Etterleve bedriftens målsettinger og standarder innen HMS og kvalitet

• Delta aktivt i designfasen av det nye vedlikeholdssystemet/produksjonsanlegget

   til fabrikken i Orkdal

 

Vi ønsker oss en Plan- og vedlikeholdsingeniør som har interesse for oppbygging av systemer, kunnskap om maskinelt utstyr og god forståelse for drift. Du er kvalitetsbevisst, nøyaktig, strukturert og har interesse for moderne vedlikehold og kostnadseffektivisering av prosessene.

 

Formell bakgrunn vil være ingeniør, helst innen maskin eller automasjon. Relevant erfaring innen drift og vedlikehold av utstyr kan kompensere for utdanning.  Gode ferdigheter i norsk og engelsk er et krav.

 

Erfaringsbakgrunn:

• Plan- og vedlikeholdsingeniør

• Erfaring fra produksjonsbedrift innen næringsmiddelindustrien

• Forme og bygge opp vedlikeholdssystem

• Ressursstyring

• Stor interesse og forståelse for IT

 

Som Plan- og vedlikeholdsingeniør hos Norsk Kylling blir du en viktig del av et meget godt kompetansemiljø og du vil være sentral bidragsyter i arbeidet med å utvikle oss til å bli verdens beste næringsmiddelkjede.

 

Stillingen rapporterer til Teknisk sjef i Norsk Kylling.

 

Arbeidssted; Støren/Orkanger

Oppstart; Så snart som mulig eller etter avtale

Varighet; Fast stilling

 

Interessert?

Ta kontakt med Rune Levang (rune.levang@no.experis.com) i Experis Engineering ved å sende søknad og CV og andre relevante papirer gjennom www.experis.no – registrer CV.  

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NORSK KYLLING AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Renhold, Tekniske håndverksyrker, Industri og produksjon, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Industrimekaniker m/fagbrev, Mekaniker m/fagbrev, Industrirenhold, Mekanisk, Automasjon / Instrument, - Engineering (Ingeniøryrker), Industri og produksjon, - Drift og produksjon, Ledelse
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Midtre Gauldal, Orkdal
 Støren, Orkanger
Rolle: Medarbeider, Fagperson, Leder

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: 30.04.2019
Ref. nr.: 1029147
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Rune Levang
Rune.Levang@no.experis.com