Salgsingeniør

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For en av våre kunder innen pumpebransjen søker vi en salgsressurs. Vi ønsker en med flere års erfaring med pumper, slik at du på best mulig måte kan sy sammen pumpepakker og rådføre våre kunder. Du vil primært jobbe mot olje og gass bransjen, så erfaring og nettverk innefor bransjen er ønskelig. Du vil i rollen primært arbeide med tilbud mot våre kunder, men rollen vil også innvolvere noe salg. Vi søker:

 

  • Mekanisk ingeniør eller lignende
  • God teknisk innsikt i pumper, helst 5-10 års erfaing da du skal veilede våre kunder i produktene
  • Erfaren med tilbudskriving
  • Erfaring med salg vil være fordelsaktig, men ikke et krav
  • Godt nettverk innenfor olje og gass bransjen
  • Flyttende i Norsk og Engelsk

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Salgsstillinger
Underkategori: Mekanisk, Kontrakt, Teknisk salg, - Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Akershus

Søk på stillingen

Publisert: 12.03.2019
Søknadsfrist: 01.04.2019
Ref. nr.: 1029225
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas Eid Elvebredd
Andreas.Eid.Elvebredd@no.experis.com