Salgsingeniør - bygg

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Teknisk salg - bygg

 

For kunde innen automatisering og energi ser vi nå etter en teknisk anlagt og motivert selger med noen års erfaring fra bygg/eiendom/industri.

 

Til teamet i region vest søker vi en person, som vil jobbe strategisk med relasjonsbygging og salg mot eksisterende og nye kunder. Din kundeportefølje vil i hovedsak bestå av offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og elektroinstallatører hvor du vil få ansvar for salg av løsninger for fremtidens bygg. Du vil jobbe ut fra vårt kontor i Bergen , blir en del av et nasjonalt salgsteam, og rapporterer til salgssjef.

 

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å videreutvikle gode relasjoner til eksisterende kunder, og samtidig utvide din kundeportefølje spesielt med hensyn til kommende bygg-og eiendomsutviklings- prosjekter. Du vil jobbe tett med salgsstøtte som vil hjelpe deg med kalkulasjon og løsningssammensetting, og du vil ha ansvaret for å synliggjøre verdien av løsningen som en betrodd rådgiver av dine kunder.  

 

Den rette kandidat er oppdatert og nysgjerrig på de siste trender i bransjen, og salgserfaring fra lignende virksomheter. Som person er du strukturert og forretningsorientert, snakker norsk flytende og behersker engelsk, både skriftlig og muntlig. Du motiveres av å utgjøre en forskjell gjennom å skape gode løsninger i tett samarbeid med kunden. Noe reising må påregnes i stillingen, overnatting er sjelden nødvendig.

 

Du vil jobbe selvstendig med high-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.

 

For mer informasjon søk stillingen, eller kontakt Kristian Longvastøl, tlf. 99003268, eller mail klongv@no.experis.com

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Bygg og anlegg
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen
 Bergen

Søk på stillingen

Publisert: 16.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029615
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kristian Longvastøl
Kristian.Longvastol@no.experis.com

Birte Holmedal
Telefon +47 91 58 60 73
Birte.Holmedal@no.experis.com