Senior Rådgiver - Universell Utforming

Funka startet som et ideelt prosjekt innen den svenske handikapbevegelsen, og er i dag markedsledende innen området universell utforming. Siden år 2000 har vi vært et privateid selskap i Sverige og etablerte oss også i Norge i 2010. Våre kontorer finnes i Stockholm, Oslo og Madrid.

 

Funka er en av grunnleggerne av den internasjonale bransjeorganisasjonen for profesjonelle innen universell utforming, IAAP, og vi arbeider tett med EU-kommisjonen og flere europeiske regjeringer angående implementering av regelverk og politisk metodikk tilknyttet universell utforming. Vi har en omfattende forskningsvirksomhet ved vårt hovedkontor i Stockholm og vi har kunder over hele verden.

 

Les mer om hvem vi er og hvilke kunder vi jobber med på www.funka.com

 

Funka er markedsledende innen området universell utforming på nett. Vi utvikler nettsteder og systemer slik at de blir forståelige og brukbare for alle, selv for personer med nedsatte funksjonsevner. Vi analyserer, vurderer og tester det andre leverandører gjør, vi holder kurs i universell utforming og utvikler også websider og systemer selv. Vi er med i referanse- og arbeidsgrupper på både nasjonalt og internasjonalt nivå, blant annet innen EU, og utfører utredninger for ulike europeiske regjeringer. Vår virksomhet bygger på lovgivning og internasjonale retningslinjer, men alt vi anbefaler er testet i virkeligheten, med virkelige mennesker.

 

Funka har lykkes godt i Norge og fått mange spennende nye kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er i dag 3 ansatte ved vårt Oslokontor, men opplever sterk etterspørsel etter våre tjenester og ser derfor nå etter flere rådgivere som kan styrke teamet og ta våre leveranser til nye høyder!

 

Om stillingen:

Som senior rådgiver i Funka vil du få bygge opp en unik kompetanse i en framgangsrik organisasjon. Du vil få muligheten til å være lead på prosjekter og følge utviklingen av en leveranse fra idé til lansering. Vi ser spesielt etter deg som trigges ekstra av å få bidra til at vår norske del av virksomheten videreutvikles og vokser. Mer konkret vil dine arbeidsoppgaver være;

 

  • Å gjennomføre analyser og brukertester av ulike typer digitale grensesnitt
  • Rådgivning og støtte til norske kunder gjennom hele prosjektprosessen
  • Utforme rapporter og presentere resultater
  • Holde foredrag og drive opplæring av kunder og andre interessenter

 

Kvalifiksjoner og personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som har høyere utdanning og minst 3-5 års erfaring innen webutvikling, interaksjonsdesign, UX eller universell utforming. Du har erfaring med å drive kundeprosjekter på en selvstendig måte og det er også et stort pluss om du brenner litt ekstra for brukertesting og arbeid med krav og analyse av nettbaserte kunde og brukerflater. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

 

For å trives i en rolle som senior rådgiver hos oss må du være komfortabel i en eksponert rolle hvor du jevnlig håndterer ulike interessenter. Du er genuint opptatt av menneskers ulikheter og forskjellige evner og er gjerne interessert i psykologi. Du er profesjonell og forretningsorientert samtidig som du vet hva det betyr å bygge troverdighet og ha en ydmyk måte å tilnærme seg folk på. Du holder høy grad av struktur og orden i dine leveranser og har et godt øye for detaljer.

 

Hos Funka er det alltid meritterende å ha erfaring med funksjonsnedsettinger. Det kan innebære at man har jobbet mot WCAG. Men like gjerne at man har en bror som har dysleksi, at man har et samfunnsengasjement som gjør at man reflekterer over menneskers ulike forutsetninger, eller at man har skrevet en eksamensoppgave om ensomhet blant eldre medborgere.

 

Hos Funka vil du få…

  • Være med å bygge opp verdensledende kompetanse i et meget fremgangsrikt selskap
  • Jobbe i et spennende marked preget av sterk vekst
  • Tilegne deg unik kompetanse innen universell utforming
  • Jobbe med dedikerte kollegaer i en offensiv og uformell kultur med korte beslutningslinjer
  • Være med å utrette en forskjell og gjøre noe positivt for mennesker med utfordringer

 

Noe reisevirksomhet må påregnes i forbindelse med blant annet internutdanning ved vårt hovedkontor i Stockholm.

 

For nærmere informasjon, vennligst kontakt vår rekrutteringspartner i Experis, Vedrana Dzonlez, mob: 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FUNKA NU AB
Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: IT, Forskning og utvikling
Underkategori: Forskning og utvikling, Webutvikling, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 09.04.2019
Søknadsfrist: 30.04.2019
Ref. nr.: 1029645
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 908 58 362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com