Systemutviklere Java

Symetri Collaboration utvikler og leverer samhandlingsløsningen Interaxo (SaaS) til prosjekter og organisasjoner med fokus på «alle som bygger noe». Symetri Collaboration er markedsleder i Norge og har mer enn 75.000 brukere i Norden. Symetri Collaboration er etablert i Norge og Sverige. Blant våre kunder i Norge finner du Equinor, Statens vegvesen, Veidekke, Statnett, Statkraft, Bane NOR og SINTEF.

Vi søker deg som vil utvikle de beste samhandlingsløsningene for byggebransjen i et spennende teknisk miljø.

 

Symetri Collaboration er i en vekstfase og får stadig nye kunder. Derfor er vi på jakt etter flere systemutviklere til vårt kontor på Skøyen i Oslo. Symetri utvikler og leverer innovative samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, energi og engineering. Løsningene våre blir benyttet av 75.000 brukere daglig på verdensbasis, og det er høye krav til stabilitet. Vårt produkt, Interaxo, er en standard SaaS-løsning med ulike tilleggsmoduler som leveres til våre kunder. I produktutviklingen er det høyt fokus på samarbeid med kunder og partnere for å utvikle nye innovative funksjonaliteter som stadig forbedrer produktet vårt.

 

I dag er vi et team på 13 utviklere som sitter distribuert i Norge (7),og Hviterussland (6). I tillegg kommer testere og funksjonelle arkitekter. Vi jobber tett sammen som ett team. I sprintene jobber vi i delteam som ledes av en Tech Lead. Denne rollen rullerer hos de mest erfarne utviklerne. Det er stort sett to til fem utviklere, en funksjonell arkitekt og en tester på hvert enkelt delteam. Vi jobber smidig (Scrumish og SAFe), og har et uttalt mål om å kontinuerlig forbedre oss. Du vil få mulighet til å påvirke både utviklingsmetodikk og produktutvikling.

 

Hva vil du gjøre hos oss?

• Designe og bygge en robust og fleksibel Interaxo plattform

• Levere nye produkter, applikasjoner og funksjonaliteter i samarbeid med produktteamet

• Bidra til at selskapet leverer produkter og teknologi av høy kvalitet

• Forbedre eksisterende løsninger

• Implementering av god sikkerhet og beskyttelse av kundedata

• Coache andre og bygge en kultur for deling og læring

 

Vi har daglige standups med teamet i Hviterussland. Vi kommuniserer på Teams, Jira og Confluence.

 

Du tar ansvar for kvaliteten på det du implementerer, blant annet gjennom automatiserte tester.

 

Har du lang erfaring som utvikler vil vi gjerne ha deg som Tech Lead på utvalgte prosjekter.

 

Hvem er du?

Vi er på utkikk etter flere utviklere og som senior forventes det at du tar et ekstra ansvar og initiativ til arbeidsoppgaver. Du har et våkent blikk og ser hva som må tas tak i og har eierskap til det vi utvikler. Du evner også å lede et prosjekt fra start til slutt som Tech Lead.

 

Du har din hovedtyngde på backend, men har god kjennskap til frontend og kan fungere som en fullstack utvikler. Det er en fordel om du har jobbet på komplekse/større forretningssystemer tidligere. Du har erfaring med:

 

• Java og JavaScript

• Databaser (MongoDB)

• API utvikling

• Container-teknologi

• Utviklingsmiljø i Cloud (AWS, Google Cloud eller Azure)

• Elastic search, Solr eller lignende

 

Hvorfor jobbe hos oss?

I Symetri Collaboration har vi et godt og sammensveiset arbeidsmiljø med mye humor. Vi er opptatt av de beste løsningene og prosjektlykke hos våre kunder. Vi er i dag 50 ansatte som heier hverandre frem og sammen vil legge til rette for at du skal lykkes. For å få til dette er vi opptatt av at alle våre ansatte kjenner seg igjen i våre verdier; smidig, ekte og engasjert. Vi har flere sosiale arenaer og vi drar årlig på kick off til forskjellige destinasjoner, både i inn- og utland.

 

Symetri Collaboration holder til i fine og lyse lokaler rett ved togstasjonen på Skøyen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger og har høyt fokus på medarbeidertilfredshet. I 2018 kom vi på pallen i Great Place to Work sin kåring av Norges beste arbeidsplasser, og det er vi skikkelig stolte av!

 

Dersom du synes dette høres ut som en interessant mulighet eller har spørsmål om stillingen vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Experis IT ved Vedrana Dzonlez, 908 58 362 / vedrana.dzonlez@no.experis.com eller Sonia Gagneet Kaur, 478 31 393 / Sonia.gagneet.kaur@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SYMETRI COLLABORATION AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Webutvikling, Utvikling Annet, Agile metoder, UNIX / Linux, - IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 15.04.2019
Søknadsfrist: 30.04.2019
Ref. nr.: 1029666
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Vedrana Dzonlez
Telefon 908 58 362
Vedrana.Dzonlez@no.experis.com

Sonia Gagneet Kaur
Telefon 47831393
Sonia.Gagneet.Kaur@no.experis.com