Bli en Fullstack Javautvikler på tre måneder

Experis er ManpowerGroups konsulentselskap innen rekrutterings- og konsulenttjenester på høyere nivåer. Experis bidrar til at våre kunder og konsulenter blir godt rustet til å møte utfordringene i Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften stadig øker. IT er en av de mest etterspurte kompetansene i Norge, og det er en enorm mangel på menneskelige ressurser i dette fagområdet. Experis Academy er en del av løsningen på dette kompetansegapet, da vi gir flere mennesker den teknologikompetansen næringslivet etterspør.

Nyutdannet innen IT med en brennende interesse for programmering? Se hit!

Gjennom Experis Academy får du en unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør. Her vil du tilegne deg rett kompetanse og erfaring som gjør deg til en ettertraktet Fullstack Javautvikler med frontend-spesialisering. Programmet varer i 15 måneder og ender i fast jobb hos en av våre spennende kunder, eller hos oss her i Experis. Vi jobber aktivt ut mot over 1600 kunder, og tidligere Experis Academy kandidater i Oslo har eksempelvis gått ut i jobb hos selskaper som Vipps, Handelsbanken, TechnipFMC og Renault.

 

«Det jeg har likt spesielt godt med Experis Academy er at vi lærer hvordan man jobber med konkrete oppgaver i en realistisk setting. Vi har lært å jobbe i et tempo som er vanlig ute i prosjektene. Dette innebærer å sette prosjekter i system fra bunnen av, med databaser og verktøy for både backend og frontend. Vi har lært mye om hele utviklingsprosessen på kort tid.» - Karoline Rykkelid, Experis Academy

 

Experis Academy starter med et skreddersydd kurs som løper over 3 måneder i Oslo, hvor vi dekker bolig. Her kombineres teori, casearbeid og sertifiseringsløp i Java hos vår samarbeidspartner Noroff, hvor det pedagogiske opplegget er basert på prinsipper som «accelerated learning» og «flipped classroom». De neste 12 månedene går du ut i en spesialiseringsperiode hvor du får brukt dine nye ferdigheter i praksis som konsulent for Experis Academy i Trondheim.  

 

I løpet av programmet vil du få de ettertraktede sertifiseringene Java 8 SE Programmer I & II (OCA og OCP). I tillegg vil du få tildelt en fagmentor fra Ciber, en karrierecoach fra Right Management, en plass i Experis Consultant Club, og ikke minst en konkurransedyktig lønn gjennom hele programmet. Etter endt program vil du kunne få tilbud om fast ansettelse hos en av våre kunder eller hos oss i Experis.

 

Du vil få bryne deg på følgende teknologier og metodikker:

Java 8, Spring, Scrum, ReactJS, AngularJS, NodeJS, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Javascript 101, Apache Tomcat, REST, SOAP.

 

 

Vi ser etter deg som  

  • har en IT-relatert bachelor  
  • har en genuin interesse for programmering og som gjerne bruker fritiden på dette
  • har 0-2 års relevant erfaring
  • liker komplekse problemstillinger, og som er tålmodig nok til å ikke rive av deg håret når koden ikke vil kjøre
  • har høy læringsevne og som er svært sulten på å lære ny teknologi  
  • liker å spille på lag, men som også forstår viktigheten av å være selvstendig
  • snakker og skriver flytende norsk og engelsk

 

Etter 15 måneder sitter du igjen med reell arbeidserfaring og kompetanse som har gjort deg fortjent til tittelen «Fullstack Javautvikler med spesialisering i front end». I løpet av perioden vil du også ha tilegnet deg et verdifullt nettverk av fagpersoner og erfaring fra et utviklingsprosjekt hos et av Norges mest interessante selskaper. Og det beste av alt? Etter ett år vil du ha arbeidserfaring som ligner på en konsulentprofil med flere års erfaring.  

 

 

For å bli en av oss klikker du på “søk på stillingen” og du blir rutet til vår hjemmeside. Last opp CV, vitnemål og en kortfattet motivasjonstekst. Vi rekrutterer fortløpende, og aktuelle kandidater vil bli invitert til et intervju hos oss.  

 

Neste generasjons Experis Academy-konsulenter starter i jobben i august 2019, men søk allerede i dag!

 

Garantert jobb – Lønn under utdanning – Kostnadsfrie sertifiseringer

Stillingsinformasjon

Kunde: Experis Academy
Antall stillinger: 5
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
 Trondheim
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029671
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Katrine O Westheim
Telefon 92434536
Katrine.O.Westheim@no.experis.com