Automasjonsingeniør HW

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For vår kunde i Oslo søker vi en automasjonsingeniør med kjennskap til HW til et konsulentoppdrag.

Vår kunde er en ledende leverandør av integrerte løsninger for olje- og gassindustrien. De legger stor vekt på å beherske hele verdikjeden fra pre-engineering til langsiktig operasjonell støtte. Vår kunde leverer alt fra engineerings,- automatiserings-, industriell IT-, elektro- og telekommunikasjonssystemer, til turbin-, kompressor- og prosessløsninger

 

Du blir fastansatt hos Experis. Oppdraget har en varighet på 6 mnd. med mulighet for forlengelse.

Oppstart: Snarest mulig.

Arbeidsoppgaver:

Design/engineering av kontrollsystemløsninger for olje og gass prosess-, sikkerhets- og skipssystemer, med hovedvekt på design og idriftsettelse av IO kabinetter, valg av IO typer og IO-allokering i CPI- database, design av topologi inkludert bus-løsninger / kapslingstyper / innføringsmetoder, kunnskap om ATEX-direktiv og EX-klassifisering, kjennskap til systemleveranser ESD / PSD / F&G og design av CAP/Matrise for disse, lage prosedyrer og arbeidspakker for HW arbeid, assistere under commisioning og looptest. Oppfølging av underleverandører. Våre automatiseringsløsninger er basert på bruk av Siemens Simatic systemer.

 

Din bakgrunn

Det kreves at du har evne til å jobbe selvstendig, er en lagspiller, og har gode kommunikasjonsevner. Kjennskap til gjeldene relevante forskrifter og regelverk er en fordel. Stillingene krever gode språkkunnskaper i engelsk skriftlig og muntlig, gjerne også andre språk. Du har Bachelor- eller Mastergrad innen elkraftteknikk evt. sekundært kybernetikk og interesse for energisystemer, fortrinnsvis offshore. Vi tilbyr krevende og varierte oppgaver med store, faglige utfordringer i et hektisk og dynamisk miljø. Vi satser strategisk på å utvikle våre medarbeidere, både på det personlige og faglige plan, og gir deg muligheter til en karriere i et stort internasjonalt konsern.

 

Krav til kompetanse

  • Fagbrev som automatiker, gjerne med noen års erfaring etterpå
  • I tillegg til fagbrev må kandidaten ha en Bachelor- / Mastergrad innen Automatiseringsteknikk
  • Kjennskap til og erfaring fra offshore bransjen er ønskelig
  • God generell kjennskap til HW-delen av kontroll/automasjonssystemer (Siemens eller andre)
  • Gjerne erfaring med verktøy som Comos, Sigraph/Smartplant, Autocad 2D, Microstation eller tilsvarende

 

Egenskaper 

  • Teknisk interessert og nysgjerrig
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Er initiativrik og glad i utfordringer
  • Positiv, utadvendt og løsningsorientert
  • Vilje og mulighet til å reise i Norge og internasjonalt.

 

Er dette noe du kjenner igjen som automasjoningeniør? Da håper vi å høre fra deg.

Oppstart snarest!

Søk via linken, eller på vår nettside www.experis.no

 

 

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Automasjon / Instrument
Stillingstype: Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.04.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029687
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Guro Agnete Barnholt
Guro.Barnholt@no.experis.com

Christian Magnus Ramm Steen
Christian.Magnus.Ramm.Steen@no.experis.com