Support Consultant

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Adra by Trintech søker nå en fremoverlent support consultant, som er strukturert og liker høyt tempo. Trintech Inc. er en ledende leverandør av finansielle software applikasjoner. Deres løsninger hjelper økonomi og regnskapsavdelinger med å jobbe smartere og raskere med bedre kontroll og nøyaktighet. Løsningene effektiviserer og standardiserer økonomiavdelinger og gir dem til enhver tid oversikt over selskapets balanseprosess. I dag bruker mer enn 3100 kunder i mer enn 100 land.

 

Til vårt felles supportsenter i Oslo, som betjener kunder i alle våre markeder, søker vi en kollega som kan bidra til å ivareta forvaltningen av våre kunder. Som support consultant vil du bistå våre kunder med support  og rådgivning på eksisterende løsninger, samt oppdatere og veilede når det kommer oppgraderinger og nye funksjoner. Du vil sitte på vårt moderne og hyggelige kontorer i Oslo sentrum. Du vil få nok av spennende utfordringer å bryne deg på og mulighet for en hektisk og spennende jobbhverdag!

 

 

 

Hvem er du?

 

Vi søker deg som er strukturert, fleksibel og med et ønsker å jobbe i grensesnittet mellom økonomi og IT. Adra ser etter deg som er serviceinnstilt og har et sterkt løsnings- og kvalitetsfokus. Hos Adra by Trintech vil du bli en del av et spennende, lønnsomt selskap i vekst og hvor det er store utviklingsmuligheter for en motivert kandidat. De søker derfor deg som er ambisiøs og sulten på nye utfordringer.

 

Kvalifikasjoner

 

  • Høyere utdannelse innenfor økonomi/IT
  • Gode kommunikative ferdigheter, både skriftlig og muntlig
  • Flytende i norsk og engelsk

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Kunde: ADRA SOFTWARE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: IT, Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Sentral beliggenhet nær Oslo S
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 15.04.2019
Søknadsfrist: 28.04.2019
Ref. nr.: 1029698
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com