Er du nytenkende og tett på markedet?

Har du drive og engasjement? Sulten på å bruke dine tekniske og økonomiske ressurser i et voksende konsern? Da er du kanskje vår nye produktsjef!

 

Til vårt hovedkontor i Oslo ser vi etter en forretningsorientert, analytisk og nytenkende produktsjef. Som produktsjef får du nordisk ansvar for drift og utvikling av ELKO sine produkter og løsninger innenfor connected products og smart home. Dette innebærer å følge teknologiutviklingen i markedet, lage gode analyser og business caser, og utvikle markedsføringsstrategier i samarbeid med Marked og Salg.

 

En viktig del av jobben som produksjef er å utvikle ELKO sine tilbud innenfor connected products/smart home. Du vil være leder for utviklingsprosjekter og ha ansvaret for at konsepter og løsninger er markedstilpasset og fremtidsrettet.

Som produktsjef i ELKO får du en variert jobb hvor du får brukt både analytiske og innovative sider ved deg selv, og hvor du får ansvar fra første dag. Du jobber mye i team, og er avhengig av folkene rundt deg for å komme i mål med prosjekter og salgsutvikling.

Du vil ha stor påvirkning på egen rolle og ha ansvar for at dine produkter og løsninger blir markedets beste gjennom kontinuerlig vurdering av nye muligheter innen eksisterende og potensielle kanaler og partnere.

 

Du blir en del av et dynamisk team og vil jobbe nært med Marked og Salg med blant annet markedskartlegging, konseptutvikling, web og digitale løsninger.

For å lykkes i rollen må du trives i en dynamisk og resultatorientert rolle, Du er genuint opptatt av gode løsninger innenfor smarthus og du har god kunnskap om teknologi og aktører i bransjen. Du vil få god støtte fre teknisk kompetente kollegaer, men du må ha praktisk erfaring fra tilsvarende arbeid, i tillegg til merkantil og/eller teknisk utdanning. Som person har du pågangsmot, stor overbevisningskraft, god økonomisk forståelse og brenner for å skape vekst gjennom analytisk forankrede aktiviteter. Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

 

I ELKO er vi opptatt av kvalitet og samspill i arbeidet vi utfører. Du vil bli en del av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø bestående av gode kollegaer med bred kompetanse. For å hjelpe deg til å lykkes i stillingen vil du få en grundig opplæring og innføring i arbeidsoppgaver og selskapets mål. I ELKO jobber vi kontinuerlig med kompetanseutvikling med gode muligheter for både persolig og faglig utvikling. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonspakke inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Experis AS:

Rekrutteringskonsulent Anette Moen tlf. 930 09 353 mail: Anette.Moen@no.experis.com

Seniorrådgiver Kristian Aarsnes Abrahamsen, tlf. 913 67 999 mail: Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com

Søknader behandles fortløpende, og vi oppfordrer deg derfor til å melde interesse snarest.

 

Om arbeidsgiveren

ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 70 år. Hele denne tiden har vi vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. Vi tilbyr innovative produkter med moderne design.

ELKO omsetter for ca. 780 millioner kroner og har virksomheter i Norge, Sverige og Finland. ELKO Norge har sin administrasjon på Ryen i Oslo og et høyautomatisert produksjonsanlegg på Åmot i Modum. Bedriften har følgende sertifiseringer: ISO 9001 og ISO 14001 (miljø).

Stillingsinformasjon

Kunde: ELKO AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, Salgsstillinger, Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektriker m/fagbrev, Automatiker, Elektromontør m/fagbrev, Elektro/Elkraft, Automasjon / Instrument, Elektronikk / Telekommunikasjon, Teknisk salg, - Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 07.05.2019
Søknadsfrist: 31.05.2019
Ref. nr.: 1029904
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Moen
Telefon 93009353
Anette.Moen@no.experis.com

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Telefon 91367999
Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com