Dyktige nyutdannede økonomer søkes til vårt konsulenthus

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt, og vårt konsulenthus blir stadig større. I den forbindelse ønsker vi å styrke laget ved å ansette dyktige nyutdannede konsulenter innen økonomifaget.

 

Leter du etter en arbeidsgiver som aktivt bidrar til at du når dine karrieremål - har du stor mulighet for å finne nettopp dette hos oss. Som konsulent i Experis Finance får du din egen rådgiver og karrierepartner med et unikt kundenettverk og forståelse for arbeidsmarkedet i Norge. Du vil få samtaler med tilbakemeldinger på faglig karriereretning og en arbeidsgiver som setter deg i fokus, som du kan stole på og ha tillit til. Du vil bli en del av et miljø som er preget av både godt humør og sterk faglig kompetanse.

 

Gjennom å være fast ansatt hos Experis, og samtidig jobbe oppdragsbasert, kan vi tilby stadig nye utfordringer og muligheter for kontinuerlig utvikling hos spennende bedrifter.

 

Stillingene vi jobber med varierer fra virksomhet til virksomhet, men stillinger vi har jobbet med i det siste er:  

 

• Controller

• Prosjektøkonom

• Tyngre regnskapserfaring

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har høyere økonomisk utdannelse, og som fortrinnsvis har hovedprofil innen økonomistyring eller regnskap. Ord som beskriver deg er: fleksibel, selvgående, tilpasningsdyktig, effektiv og strukturert. Videre har du gode samarbeidsevner og god økonomi- og tallforståelse.

 

Som nyutdannet vil du gjennom Experis Finance få en unik mulighet til å bygge bred kompetanse, skape gode nettverk og legge til rette for at du på sikt når dine karrieremessige målsettinger.

 

Høres dette ut som noe for deg?

Gå inn og søk snarest eller kontakt Ane Kristine Forseth på 97 65 71 80 eller ane.kristine.forseth@no.experis.com for mer informasjon. Aktuelle kandidater vil kontaktes fortløpende.

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Økonomimedarbeider, Regnskapskonsulent
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim

Søk på stillingen

Publisert: 13.05.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030011
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ane Kristine Forseth
Telefon 97657180
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com