Leder for utvikling av økonomi og strategi

Fremtind Forsikring – forsikringsløsninger for en ny tid

 

SpareBank 1 og DNB har gått sammen om å bygge et forsikringsselskap som skal kjennetegnes av digital innovasjon og fornyelse. Fremtind er allerede landets tredje største forsikringsselskap, og landets største med distribusjon gjennom bank.

 

Vi er i overkant av 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Sammen med bankene, kundene og partnerne tar vi nå nye steg og forbereder oss på en ny og spennende hverdag

 

 

For at forretningsområdet Finans skal fortsette å være en verdiskapende partner for selskapets øvrige forretningsområder, er vi avhengig av å komme morgendagens krav til endring, digitalisering og eksterne/interne kundekrav i forkjøpet. Det innebærer at vi de neste årene må igangsette og gjennomføre ulike endrings- og utviklingsprosesser. Leder for utvikling av økonomi og strategi vil sammen med CFO ha en sentral rolle i den strategiske og forretningsmessige utviklingen av finansområdet. Stillingen er nyopprettet, rapporterer til CFO og inngår i hans ledergruppe.

 

 

Som Leder for utvikling av økonomi og strategi vil du få ansvar for:

 

  • Utarbeides et strategisk målbilde for forretningsområdet.
  • Identifiserer muligheter for optimalisering og effektivisering og leder prosjekter samt endringsprosesser basert på dette i samarbeid med øvrige ledere i Finans. På denne måten bidrar du til å understøtte en strategisk lønnsom utvikling av selskapet.
  • Du vil få ansvar for etablering og utvikling av profesjonelle styringsverktøy og rammeverk for analyser og rapportering.
  • Du vil samtidig få en sentral rolle med å bidra til kontinuerlig forbedring av regnskap og prosesser som følge av nylig gjennomført fusjon mellom SpareBank 1 Skadeforsikring og DnB Forsikring.
  • Som Leder for utvikling av økonomi og strategi vil du representere CFO i ulike forum.  

 

 

En forutsetning for å lykkes i rollen vil være din evne til å sette strategisk retning og gjennomføre de tiltak som besluttes. Gode kommunikasjonsevner og håndtering av mellommenneskelige forhold vil derfor være avgjørende. God erfaring fra digitalisering og/eller automatisering av manuelle prosesser vil være en fordel.

 

Vi søker deg som har høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå, innen finans eller økonomi. Du har god strategi– og forretningsforståelse, gjerne erfaring fra forretningsutvikling, endringsprosesser og prosjektledelse. Du er strukturert, liker å ta initiativ, evner å jobbe selvstendig og er opptatt av god involvering og forankring, slik at du gjennom disse egenskapene utvikler og vedlikeholder en sterk relasjon til interne og eksterne interessenter for forretningsområdet.

 

Vi tilbyr en utfordrende og spennende rolle i et av bransjens største forsikringsselskap eiet av DnB og SpareBank 1. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum, med blant annet hyggelig kaffebar og treningsrom. Foruten konkurransedyktige betingelser, inkludert gode ansattbetingelser innen bank- og forsikringstjenester, har vi bedriftsidrettslag, mange sosiale aktiviteter og ikke minst hyggelige kollegaer.

 

 

Interessert?

 

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Experis Sissel Melkild, 40639890/ sissel.melkild@no.experis.com og Berit Berge 99593089/ Berit.berge@no.experis.com. Vis interesse ved å sende inn CV og søknad snaret, og senest innen 18.08.2019.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FREMTIND FORSIKRING AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Business Control, Prosjektstyring, Økonomisjef, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder, Fagperson, Prosjektleder, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 13.06.2019
Søknadsfrist: 18.08.2019
Ref. nr.: 1030303
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Telefon 40639890
Sissel.Melkild@no.experis.com

Berit Grindstad Berge
Telefon 99593089
Berit.Berge@no.experis.com