Senior Financial Controller

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis søker konsulent som skal gå inn i oppdrag som senior financial controller hos en av våre kunder. Kunden er en stor nordisk bank, som tilbyr billån og annen forbruksfinansiering i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Som senior financial controller vil sitte på det nordiske hovdkontoret på Lysaker.

 

 

 

Hvem er du?

 

I rollen blir du del av bedriftskultur som er uformell, men samtidig profesjonell og dynamisk. Du blir del av et team som inngår i avdelingen for Financial Control. Gode samarbeidsevner er derfor viktig. I rollen vil du få muligheten til å arbeide med regnskap, skatt, mva, analyser og spennende prosjekter på et nordisk plan. Du må derfor være faglig sterk og ikke være redd for å ta ansvar. Vi søker deg som er proaktiv og tar initiativ, samt liker å lede effektiviserings- og forbedringsinitiativ.

 

 

 

Arbeidsoppgaver

 

 • Vedlikeholde og utvikle regnskaps-, rapportering- og internkontrollprosesser
 • Kvalitative analyser av bankens resultater
 • Faglig ressurs innenfor IFRS, skatt og MVA
 • Delta i prosjekter innenfor Financial Control
 • Deltagelse i og kvalitetssikre intern og ekstern rapportering

 

 

 

Kvalifikasjoner

 

 • Mastergrad innen finans, regnskap eller revisjon
 • 3-5 års arbeidserfaring fra tilsvarende stilling og/eller revisjon
 • Solid kunnskap om internkontroll
 • Erfaring med mva- og skatteberegning og rapportering er en fordel
 • Gode kommunikasjonsevner, både norsk og engelsk
 • Erfaring med Microsoft Office

 

 

 

Interessert?

 

Registrer din CV på www.experis.no og søk på stillingen!

 

Søknader vil bli  behandlet fortløpende.

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus, Oslo
 Bærum
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 18.06.2019
Søknadsfrist: 04.08.2019
Ref. nr.: 1030424
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com