Operations Manager / Prosjektleder med personalansvar

Siemens Gamesa Renewable Energy er en ledende leverandør av pålitelige, miljøvennlige og kostnadseffektive fornybare energiløsninger. Å senke kostnadene på vindkraft er vårt nøkkelmål i arbeidet for å gjøre fornybar energi fullt konkurransedyktig med konvensjonelle energikilder. Vi har 23.000 dedikerte medarbeidere i mer enn 90 land. Vår installerte kapasitet er 90 GW på verdensbasis.

 

I løpet av 2019 bygger vi 4 nye vindparker, to av dem lokalisert i region nord. Kvitfjell-Raudfjell vindpark ligger på Kvaløya utenfor Tromsø og består av 67 vindmøller. Sørfjorden Vindpark ligger sør for Narvik og består av 23 vindmøller. Begge prosjektene er under installasjon og vil bli satt i drift i løpet av høsten 2019. I tillegg har vi drift og vedlikehold av Raggovidda vindpark med 15 vindmøller i Berlevåg.

 

 

Operations Manager / Prosjektleder med personalansvar

 

Vi søker en Operations Manager til Siemens Gamesa sitt kontor i Bergen som får ansvar drift og vedlikehold av vindprosjektene våre i Region Nord. Du vil bli et viktig medlem i et aktivt og dedikert team som sitter i flotte kontorer på Minde i Bergen. Noe reising må påregnes.

 

Vi ser etter deg som har erfaring med personalledelse. Relevant bakgrunn er fagbrev elektro eller teknisk fagskole kombinert med ingeniør bakgrunn (elektro, elkraft, automasjon).  Du vil få personalansvar for 6 teknikere i regionen og vil i tillegg ha ansvar for innleie av personell til de aktuelle vindparkene. Månedsrapportering og oppfølging mot kunde inngår i stillingen.

 

Du har god forretningsforståelse og er vant til å lede prosjekter. Våre servicekontrakter har varighet på 10-25 år, så langsiktighet og god drift er viktig.

 

Du vil lede en motivert og dyktig gjeng serviceteknikere som skaper resultater gjennom å jobbe for optimal drift av vindturbinene. Vårt mål er å sikre høyest mulig oppetid og størst mulig produksjon for våre kunder.

 

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig og strukturert, og at du samarbeider godt med andre. Du tar tak i tekniske utfordringer og tar eierskap til jobben. Du er teamorientert og sikrer at dine ansatte har rett kompetanse og riktige holdninger. Du kjennetegnes av en sterk gjennomføringsevne som skaper motivasjon og arbeidsglede for dem rundt deg.

 

Vi har avansert digital overvåking av vindmøllene og ulike Ipad løsninger brukes i service og vedlikeholdsarbeidet. Interesse for og erfaring med bruk av digitale verktøy vil derfor være en styrke.

 

Våre strenge krav til HMS krav ligger til grunn for alt for arbeid i vindmøllene. Krevende værforhold i region nord stiller ekstra høye krav til bevissthet rundt HMS. Som leder er du en person som naturlig går foran, viser vei, delegerer og følger opp oppgaver og resultater.

 

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt og kompetansetungt miljø som preges av sterk faglig stolthet. Vår teknologi er ledende i sitt segment og du vil få mulighet til å jobbe med det siste innen vindmøller. Nødvendig opplæring vil bli gitt, og du vil få gode muligheter til å utvikle deg i stillingen. Selskapet har gode rammebetingelser og gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.

 

Kontaktperson

Head of service operations, Norway - Monica Fredriksen, tlf.+47 992 47 452

  

 

 

 

  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Hordaland

Søk på stillingen

Publisert: 08.07.2019
Søknadsfrist: 04.08.2019
Ref. nr.: 1030601
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Gunhild Nitter Schieldrop
Telefon 909 36 940
Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com