Junior frontendutvikler

Tradesolution AS eies av NorgesGruppen ASA, COOP Norge AS, REMA 1000 Norge AS og Dagligvareleverandørenes Forening. Tradesolution drifter og vedlikeholder sentrale registre, databaser, samt ulike IT-, rapporterings- og analysetjenester i Norge. Våre kunder og samarbeidspartnere er betydelige aktører innen industri, handel og service. Vi skal sikre våre kunder effektiv varehandel – være en tjenesteleverandør du kan stole på, med lidenskap for effektiv varehandel.

For å styrke vår kompetanse på frontend trenger vi flere utviklere med teknologisk driv. Vi søker deg som har lyst til å komme inn i et trygt og stabilt selskap hvor mulighetene for å vise seg frem er store. Du vil jobbe tett med forretning i kryssfunksjonelle team med fokus på å finne de beste løsningene for våre kunder.

 

Tjenestene utvikles inhouse og selskapet har utviklere innen følgende fagområder: back end og forretningslogikk, løsningsarkitektur, databasearkitektur og optimalisering, front end webutvikling, apputvikling, UX, teknisk løsningsdrift og DevOps.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

- Deltakelse i løpende prosjekter med fokus på frontend

- Utvikling og programmering

- Sammen med fagansvarlig på frontend bidra til utvikling av fagområdet

 

Vi ser etter deg som har

- Høyere utdanning innen IT

- Gjerne noe erfaring med frontend utvikling fra sommerjobber eller hobbyprosjekter

- Lyst til å komme inn i et høyt kompetent IT-miljø

- Ønske om å jobbe med Javascript, Angular og React

 

Videre er det viktig for oss at du har evne til å ta ansvar uten at noen forteller deg hva du skal gjøre. Tradesolution har både store og små prosjekter, og vi ser etter deg som har tålmodighet til å gjennomføre de store prosjektene, samtidig som du er nyskapende og interessert i kortere prosjekter med andre teknologier. Du vil få god støtte fra vår fagansvarlige på frontend slik at du blir trygg i rollen. Vi ser etter deg som er engasjert i fagfeltet ditt og som kan tilføre Tradesolution noe nytt!

 

Hvorfor jobbe hos oss?

Vi er rundt 50 ansatte i Tradesolution med 12 ansatte i IT og utviklingsavdelingen. Hos oss er det kort opp til ledelsen og det er enkelt å vise seg frem. Dagligvarebransjen er en trygg og stabil bransje som ikke påvirkes av konjunktursvingninger, og hos oss vil du unngå store omstillinger og endringer. Vi har i tillegg konkurransedyktig lønn, bedriftsidrettslag, gode kantineordninger og nyoppussede lokaler.

 

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Experis IT; Karoline Anglevik Ziesler. Tlf. 928 53 847 eller karoline.anglevik.ziesler@no.experis.com. Legg ved CV og vitnemål i søknaden din.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: TRADESOLUTION AS
Antall stillinger: 2
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Webutvikling
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 05.07.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030636
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Karoline Anglevik Ziesler
Telefon 928 53 847
Karoline.Anglevik.Erlien@no.experis.com