Project Responsible Buyer

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Project Responsible Buyer

 

Vår kunde ønsker å styrke staben for innkjøp av utstyrspakker (PRB)/ mekanisk utstyr (herunder kompressor, SAS, varmevekslere, etc.), samt underleveranser (herunder komplette delleveranser).

 

Arbeidsoppgavene er svært varierende og omfatter alle oppgavene i prosessen fra utarbeidelse av strategidokument, utsendelse av forespørsel, evaluering, forhandling, oppfølging samt avslutning av ordren.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring fra innkjøpsrollen i gjennomføring av EPCI prosjekter

Minimum 5 års erfaring som innkjøper innen olje- og gassbransjen eller relatert virksomhet

Gode kunnskaper i bruk av Excel

God kjennskap til/erfaring i bruk av Terms & Conditions /standarder utviklet av Olje-Gass industrien for anskaffelser

Gode språkkunnskaper og fremstillingsevner skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Innkjøp
Arbeidssted: Rogaland

Søk på stillingen

Publisert: 08.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030914
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Birte Holmedal
Telefon +47 91 58 60 73
Birte.Holmedal@no.experis.com