Senior prosjektøkonom

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt, og vårt konsulenthus blir stadig større. I den forbindelse ønsker vi å styrke laget ved å ansette en dyktig prosjektøkonom, med arbeidssted på Ørlandet. Vi er også åpne for økonomer som ønsker å jobbe for oss gjennom egen ansettelsesform.

 

Oppdraget er i første omgang 1 års varighet, med mulighet for forlengelse. Oppdraget vil kreve tilstedeværelse minimum mandag tom. torsdag på arbeidsstedet. Vi ser etter deg som har erfaring med prosjektøkonomi, genuin interesse for faget og høyere økonomisk utdannelse. I dette oppdraget forventes det at du har god oversikt over oppdragsgivers prosjektportefølje. Som person er du god på samhandling og trives med å jobbe med mennesker. Du har evne til å se sammenhenger og helhet, er analytisk anlagt og vil trives med å være en rådgiver til ledelse.


Arbeidsoppgaver:

  • Økonomirådgivning og oppfølging av prosjekter
  • Støtte til prosjektledere
  • Budsjett og rapportering
  • Prosjektkontrakter
  • Analysearbeid

 

Hva tilbyr Experis Finance? 

Gjennom å være ansatt hos Experis, og samtidig jobbe oppdragsbasert, kan vi tilby stadig nye utfordringer og muligheter for kontinuerlig utvikling hos spennende bedrifter. Som konsulent i Experis Finance får du din egen rådgiver og karrierepartner med et unikt kundenettverk og forståelse for arbeidsmarkedet i Norge. Du vil få karrieresamtaler med tilbakemeldinger på faglig karriereretning og en arbeidsgiver som setter deg i fokus, som du kan stole på og ha tillit til. Du vil bli en del av et miljø som er preget av både godt humør og sterk faglig kompetanse.

  

Høres dette ut som noe for deg?
Kontakt Ane Kristine Forseth på 97 65 71 80 eller ane.kristine.forseth@no.experis.com ved spørsmål om stillingen.

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim, Bjugn, Rissa

Søk på stillingen

Publisert: 30.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031107
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ane Kristine Forseth
Telefon 97657180
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com