IT Rekrutterer

IT Rekrutterer

 

Experis er i en spennende fase med sterk vekst og høy utviklingstakt.

Selskapet styrker kreftene innen rekruttering og søker i den forbindelse IT Rekrutterer for vår videre satsing innen IT rekruttering i region Sørvest.

 

Vi søker etter en erfaren rekrutterer med bakgrunn fra IT rekruttering. Erfaring fra ulike selskap og organisasjoner innen IT bransjen er en fordel. Som IT Rekrutterer vil du være operativt ansvarlig for rekrutteringsprosesser ute hos våre kunder, i tillegg til å jobbe med forretningsutvikling innen området IT rekruttering.

 

Vi ser etter deg som har sterke resultater å vise til, gjennom hardt og målrettet arbeid, og som vet hva som skal til for å skape resultater på kort og lengre sikt. Du har godt omdømme, gode verdier og holdninger, og vil tilføre oss egenskaper og kompetanse som vil bidra til vår vekst.

 

Du vil også få ansvar for å videreutvikle Experis sin kundeportefølje via gode leveranser og riktig salgsaktivitet. Du vil også være en strategisk sparringspartner for våre kunder. Du holder høy faglig kvalitet og integritet, og opptatt av å videreutvikle rekrutteringsfaget. Vi ønsker også at du har selvstendige tanker om vårt marked og vår rolle i en periode preget av stor endring og hurtig digitaliseringstakt.

For å lykkes i rollen må du være en god relasjonsbygger og ha sterk forretningsteft og driv. Du har med fordel inngående kunnskap og nettverk i norsk næringsliv, og et sterkt ønske om å rekruttere de beste kandidatene til våre kunder. Videre må du identifisere deg med at din rådgiving skal bidra til kundenes vekst og utvikling. Vi søker deg som er drivende og engasjerende i samspill med kolleger og kunder.

 

Som IT Rekrutterer vil du:

• Delta i salgs og kravspesifikasjonsmøter hos kunder

• Drive search & selection, og gjennomføre intervjuer

• Videreutvikle metoder for å attrahere kandidater

• Kvalitetssikre leveranser gjennom testing av kandidater og referansesamtaler

• Bistå i annonseskriving og eventuelt håndtere dialog mot 3.parts leverandører ifm utforming av større digitale annonsekampanjer

• Delta i interne forbedringsprosesser, samt andre verdiøkende initiativ og prosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du har en positiv innstilling og jobber samvittighetsfullt for at teamet skal nå sine mål hver dag. Du er nysgjerrig og evner å sette deg inn i ukjente problemstillinger. Vi håper at du trives godt med et høyt arbeidstempo og tåler en atmosfære hvor det er høyt under taket. Videre er du et ordensmenneske som holder høy grad av struktur og kvalitet i dine leveranser.

 

• Relevant høyere utdannelse, gjerne innen IT

• Erfaring fra konsulentselskaper, rekrutteringsselskaper eller IT bransjen

• God forretningsmessig forståelse og gjerne et faglig nettverk

• Du behersker både norsk og engelsk godt

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: - IT
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 05.09.2019
Søknadsfrist: 30.09.2019
Ref. nr.: 1031192
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kenneth Kallestad
Kenneth.Kallestad@no.experis.com

Gunhild Nitter Schieldrop
Telefon 90936940
Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com