Financial controller til Bertel O. Steen

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Bertel O. Steen ønsker å styrke sitt financial controller team og søker en operasjonell og analytisk financial controller. Du vil bli del av et stort fagmiljø som har fokus på effektivisering, automatisering og digitalisering. Vi arbeider prosessorientert og sammen med dyktige kollegaer vil du være del av et fremtidsrettet kompetansemiljø. Avdelingen består av 26 controllere og du vil rapportere til sr. financial controller.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, helseforsikring og gode pensjonsordninger. Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Lørenskog. Det er gratis parkering, eventuelt gode bussforbindelser fra Oslo.

 

 

Hvem er du?

 

Vi søker deg som har god regnskapsforståelse og er analytisk anlagt. Du er strukturert, kvalitetsbevisst og kan jobbe selvstendig. I tillegg liker du å jobbe prosessorientert og er vant til å leve med endringer. For å lykkes i stillingen er det viktig at du trives med teamarbeid og har gode kommunikasjonsevner.

 

 

Arbeidsoppgaver- og ansvar

 

 • Løpende regnskapsbehandling, periodiseringer, avsetninger og bokføringer
 • Avstemming av balansen og kvalitetssikring av regnskapet
 • Månedsrapportering og årsoppgjør
 • Besvare spørsmål fra konsern, business controlling og driften
 • Bidra på prosjekter knyttet til finansiell rapportering og digitalisering

 

 

Kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen økonomi
 • Minimum 1-3 års relevant erfaring
 • God regnskapsforståelse
 • Gode ferdigheter i Excel
 • God IT- og systemkompetanse
 • Flytende i norsk  

 

 

Interessert?

 

For mer informasjon ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Marta Orleanski, marta.orleanski@no.experis.com/ 41 45 44 57 eller Katrine Jayne Hagelund, katrine.hagelund@no.experis.com/ 40 63 98 28.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Bertel O Steen AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Regnskapskonsulent, Controller, Cost controller, Økonomikonsulent , Revisor, Business Control, Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Økonomimedarbeider, Prosjektcontroller
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Lørenskog
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 12.10.2019
Søknadsfrist: 15.10.2019
Ref. nr.: 1031456
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marta Orleanski
Telefon 41454457
Marta.Orleanski@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Telefon 40639828
Katrine.Hagelund@no.experis.com