Leder Kompetanseutvikling og opplæring

Vinmonopolet er samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol, organisert som butikkjede, netthandel og kundesenter medenerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 prosent. Selskapet har om lag 2000 ansatte, en omsetning på i overkant av 17 mrd. kroner og

mer enn 330 butikker over hele landet.

 

Vinmonopolets visjon er å være ønsket av alle, gjennom å tilby Norges beste kundemøte preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet.

 

 – vær med på å løfte organisasjonen videre!

 

Vinmonopolet har et viktig samfunnsoppdrag og en solid posisjon i Norge. Selskapets sterke omdømme stammer fra det gode, ansvarlige kundemøtet som er viktig i alle kanaler.

Som leder for kompetanseutvikling og opplæring får du ansvaret for å utvikle, forankre og implementere en tydelig plan for strategisk kompetanseutvikling av alle ansatte.

 

For å lykkes er det viktig at du har bred erfaring fra lignende roller og god innsikt i nye digitale læringsformer. Gjennom et godt samspill med hele organisasjonen vil du bidra til å avdekke behov og sørge for at det utvikles hensiktsmessige kompetanseprogrammer som bidrar til å løfte organisasjonen videre.

Du vil lede et team på tre dyktige medarbeidere og rapportere til Direktør for Strategi og Organisasjon.

 

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdanning på masternivå – fortrinnsvis innenfor organisasjonspsykologi, kompetanseutvikling, pedagogikk eller ledelse.
  • Erfaring med kompetanseutvikling i store organisasjoner, gjerne kjededrift – konsulenterfaring er et pluss
  • Dokumenterte gode resultater og erfaring med drift og utvikling av interne akademier/utdanningstilbud
  • Erfaring med bruk av nye digitale læringsmetoder; det er ønskelig med gode IT- kunnskaper og erfaring fra produksjon av e-læringskurs og webinarer
  • Erfaring med personalledelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Gode relasjonelle ferdigheter

 

Som leder for Kompetanseutvikling og opplæring vil du få en meget spennende rolle med store påvirkningsmuligheter, i et selskap med et sterkt samfunnsoppdrag, et fantastisk omdømme og en solid posisjon i det norske samfunnet. Kulturen er preget av dyktige og rause kollegaer som ønsker å bidra til å løfte Vinmonopolet videre. Betingelsene er konkurransedyktige.

 

Ring gjerne, våre rådgivere i Experis Executive, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Yvonne Cagnol Hveem, mob. 976 87 020 for mer informasjon. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 24. oktober på www.experis.no.

Alle søknader vil behandles konfidensielt frem til søknadsfristen utløp. Det vil da bli utarbeidet søkerlister. Søkere kan bli oppført på søkerlisten selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere vil i så fall bli varslet før offentliggjøring.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Aktieselskapet Vinmonopolet
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: HR / personal, Organisasjonsutvikling, Varehandel, HoReCa , Ledelse
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder, Leder

Søk på stillingen

Publisert: 08.10.2019
Søknadsfrist: 24.10.2019
Ref. nr.: 1031476
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Øystein Dahl
Telefon 905 68 285

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon 976 87 020