Kjøletekniker

Norsk Kylling AS og søsterselskapet Hugaas Rugeri AS er 100 % eid av REMA 1000 og produserer over 30 % av alt hvitt kjøtt til dagligvarehandelen i Norge. Sammen med våre 150 produsenter sikrer vi en bærekraftig produksjon av hvitt kjøtt, og sunn og trygg mat av høyeste kvalitet til REMA 1000-kunder i hele Norge.

 

Norsk Kylling er lokalisert på Støren ca. 4,5 mil fra Trondheim, men vil fra 2021 være lokalisert i ny fabrikk på Orkanger. Hugaas Rugeri er lokalisert i Soknedal ca. 5,5 mil fra Trondheim. Selskapene har til sammen 360 ansatte og omsetter for 1 mrd.

 

Selskapene har de siste årene vært gjennom en betydelig omstillings- og utviklingsprosess og har betydelige ambisjoner for vekst og utvikling. Vår målsetting er å skape verdens beste næringsmiddelkjede gjennom å være best på dyrevelferd, arbeidsmiljø, kvalitet og miljø.

 

Vil du være med å drifte verdens mest energismarte fabrikk?

 

Vår nye fabrikk i Orkdal bygges med fremtidens løsninger for miljø og teknologi. Har du lyst til å være med på vår spennende reise gjennom ditt bidrag til drift og vedlikehold av fabrikkens kjøle- og fryseanlegg?

 

Som Kjøletekniker i Norsk Kylling AS vil du være ansvarlig for oppfølging av fabrikkens kjøle- og fryseanlegg, samt delta i øvrig vedlikeholds- og reparasjonsarbeid. Vi søker en pådriver med gode samarbeidsevner.

 

Du vil også få ansvar for:

- Følge opp fabrikkens hjelpesystemer slik som luft- og vakuumkompressorer,

  varmegjennvinningssystem og ventilasjon

- Bidra til forbedringsarbeid på ulike avdelinger, bl.a teknisk avdeling

- System og orden på verksted og lager tilhørende kjøleanlegget (5S)

 

 

For å lykkes i rollen må du ha evnen til å jobbe systematisk og strukturert. Du evner å se potensiale for forbedring og finner smarte løsninger. Du viser ansvar for egen og andres sikkerhet, og utøver god HMS-kultur.

 

Du har relevant kjøleteknisk bakgrunn, gjerne med fagbrev og/eller teknisk fagskole innen kuldeteknikk. Du har erfaring med kjøleanlegg- tekniske rom og ventilasjon, og vedlikehold av driftsteknisk utstyr. Erfaring fra næringsmiddelindustri vil være en fordel.

 

Hos Norsk Kylling blir du del av et spennende kompetansemiljø med fokus på utvikling og kontinuerlig forbedring. Her får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter og bidra til resultater i et positivt og godt arbeidsmiljø.

 

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Rune Levang i Experis Engineering på telefon 922 37 697 eller på e-post rune.levang@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NORSK KYLLING AS
Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Industri og produksjon, Engineering (Ingeniøryrker), Tekniske håndverksyrker
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Midtre Gauldal
 Støren
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 03.10.2019
Søknadsfrist: 21.10.2019
Ref. nr.: 1031494
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Rune Levang
Rune.Levang@no.experis.com