Dr.Techn Olav Olsen søker Rådgiver Dam og vassdrag

Dr.techn. Olav Olsen er et uavhengig byggeteknisk og marinteknisk rådgiverfirma som er engasjert i konseptstudier og detaljprosjektering av både offshore og landbaserte konstruksjoner. Vi er rundt 90 ansatte i dag og holder til på Lysaker utenfor Oslo. Dr.techn. Olav Olsen er et aksjeselskap, hvor de ansatte eier aksjene.

 

Vår tekniske bemanning er bredt sammensatt med hensyn på spisskompetanse og erfaring og består av erfarne senior rådgivere, yngre ingeniører og sivilingeniører, samt tekniske tegnere. Ved behov benytter prosjektteamet seg av spesialrådgivere fra egne rekker eller eksternt.

 

For mer informasjon om selskapet, se: https://www.olavolsen.no

 

 

Rådgiver Dam og vassdrag, Dr. techn. Olav Olsen AS

Grunnet stadig økende oppdragsmengde trenger vi en dyktig sivilingeniør med erfaring, og gjerne godkjenning, som NVE fagansvarlig etter damsikkerhetsforskriften.  

Ansvar og rollebeskrivelse:

Du må trives med å ha ansvar for å lede prosjekter, løse tekniske utfordringer på høyt nivå, og delta i markedsaktiviteter. Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid, gode kommunikasjonsevner og eget nettverk innen bransjen, verdsettes høyt. Vi ønsker en lagbygger som motiveres av å jobbe i en kompetansebedrift med et sterkt merkenavn. Hvis du i tillegg liker en variert arbeidsdag og smiler når fjellstøvlene snøres på, tror vi at du vil trives godt hos oss!

 

I denne rollen vil du være involvert i planlegging, prosjektering og oppfølging av vassdragsanlegg, flomkartlegginger og flomsikringstiltak.

Du vil også være en viktig bidragsyter i veiledning og kompetanseheving internt for å sikre at vi bygger opp en intern ekspertise med nyutdannede, talentfulle ingeniører.

 

 

Vi har god erfaring med å la våre ansatte utøve høy grad av selvstendighet og handlingsrom i det daglige. Vil du markedsføre noe på en messe, utvikle et kundeforhold, dra på kurs eller konferanse for å tilegne deg ny kunnskap? - Gjør det! Vi oppfordrer deg til å være nysgjerrig, sulten og initiativrik. Derfor vil du også i denne stillingen få være med på å utvikle fagområdet Dam- og vassdrag, for morgendagens marked.

 

Vi benytter moderne teknologiske løsninger, og håper du er like glad i droner som oss. Vi jobber målrettet for å bevare naturen og miljøet når konstruksjoner bygges. Vi er glad i naturen og innhenter ekstern ekspertise for å finne gode løsninger.

 

 

Vi bidrar også på tvers av fagområdene i selskapet, så har du tid og kapasitet vil du få være med på prosjekter innen vindmøller, plattformer, bygg og mye mer. Hos oss er det lite repetisjon, noe som gjør arbeidet morsomt, men krever samtidig at du er snartenkt, analytisk og smidig. I møte med kundene våre er det også en fordel å ha en kommersiell teft, for vi vil gjerne ha med nye prosjekter tilbake til kontoret. Du vil få ansvar for egne kunder og prosjekter, og håper du liker tidligfase og idédugnad med kunder like mye som vi gjør!

 

Vi holder til på Lysaker, men har også kontor i Trondheim dersom det passer deg bedre.

Våre kunder og prosjekter er i hele Norge, så du må trives med ekskursjoner og befaringer der dammene og vassdragene befinner seg.

 

Dersom dette virker spennende, og du innehar den nødvendige, faglige bakgrunnen, anbefaler vi deg å sende inn en søknad.

 

Søknadsinformasjon:

Gå inn på www.experis.no og søk på stillingen.

 

  • Frist: Snarest og innen 19. januar 2020
  • Arbeidssted: Oslo, men det er muligheter for kontorsted Trondheim. Reising må påregnes
  • Tiltredelse: Etter avtale
  • Kontraktsform: Fast ansettelse

 

Ønsker du å vite mer om oss eller stillingen, kan spørsmål rettes til vår samarbeidspartner, Experis Engineering AS:

  • Steinar Instefjord, telefon 948 57 202, epost steinar.instefjord@no.experis.com
  • Anette Moen, telefon 930 09 353, epost anette.moen@no.experis.com

 

Spørsmål kan også rettes direkte til Dr. Techn. Olav Olsen:

Forretningsområdeansvarlig Leif Basberg, telefon 941 58 025, epost lba@olavolsen.no

 

Stillingsinformasjon

Kunde: DR TECHN OLAV OLSEN AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Prosjektleder, Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 20.12.2019
Søknadsfrist: 19.01.2020
Ref. nr.: 1032299
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Moen
Telefon 93009353
Anette.Moen@no.experis.com

Steinar Jonasen Instefjord
Telefon 94857202
Steinar.Instefjord@no.experis.com