Fagspesialist lønn

Aditro er en ledende HR- og lønnsleverandør i Norden, sammen med kundene våre og med 50 års erfaring innen nordisk HR og lønn har vi laget løsninger med markedsledende funksjonalitet som ikke minst er enkle å bruke. I dag er vi over 600 dedikerte og dyktige medarbeidere, som hver dag hjelper våre kunder med å automatisere og digitalisere sine HR og lønnsprosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser. Vår misjon er å gjøre HR og lønnsprosesser enkle og tilgjengelige for alle, enten du er fagarbeider, teamleder eller medarbeider. Dette frigjør tid og energi sånn at alle kan gjøre det de egentlig er ansatt for. Se www.Aditro.no for mer informasjon.

Vi søker en fagspesialist lønn med teknisk forståelse, som ønsker å jobbe sammen med våre utviklere med å skape morgendagens lønnssystem. I vår utviklingsavdeling i Trondheim vil du bli del av Aditros produktgruppe. Du vil jobbe tett med vårt team med utviklere, og jobbe med gode og fremtidsrettede løsninger for kundene.

 

Vi ser etter deg som ønsker å bruke din fagkompetanse og operative erfaring til å bistå utviklerne med å skape morgendagens lønnssystem. Du har erfaring fra lønn/regnskap og gjerne høyere utdannelse innen økonomi. Som person er du prosessorientert med teknisk interesse, er kreativ og evner å se løsninger for kundene. Du tør å prøve! Du viser faglig trygghet, har god formidlingsevne og trives i en utadrettet rolle. Rollen vil få en synlig plass i organisasjonen og ressursen skal oppleves som en endringsagent.

 

Dine ansvarsområder vil bestå av:

- Være en rådgiver knyttet til utvikling og forbedring av lønnsprosesser

- Bistå utviklerne med å forstå og legge til rette for effektive løsninger

- Følge opp ønsker og behov fra kundene vedrørende endringer i lønnssystemet

- Sikre og dokumentere at endringer er oppdatert i henhold til lover og regelverk

- Samhandle med produksjonsavdelingen som i dag kjører lønn for kundene

- Følge opp og kurse fagkonsulentene og kundesenteret for å styrke deres kompetanse på løsningen

- Samhandle med salgsavdeling i Oslo

 

Vi tilbyr en variert arbeidshverdag i et dynamisk, kompetent og godt arbeidsmiljø. Kulturen preges av at alle kjenner hverandre og sosiale sammenkomster står sentralt. Vi har velordnede forhold med gode pensjons- og forsikringsordninger og holder til i flotte lokaler på Solsiden i Trondheim.

 

Høres dette ut noe for deg? Søk på stillingen innen 19.01.20 eller kontakt Synne Melvik på 482 85 090.

 

Nysgjerrig på Aditro? Se video under for mer informasjon.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ADITRO ENTERPRISE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 03.01.2020
Søknadsfrist: 19.01.2020
Ref. nr.: 1032361
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Synne Benum Melkvik
Telefon 48285090
Synne.Benum.Melkvik@no.experis.com