Lønnskonsulent

Polaris Media ASA er et børsnotert selskap og et ledende medie- og trykkerikonsern. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og omfatter 45 mediehus, hvorav 39 i Norge og 6 i Sverige. PM ASA har også nylig kjøpt flere mediehus mv på Sørlandet. Utover dette eier også Polaris Media i Norge 5 trykkerier og 3 distribusjonsselskaper, blant annet kjente merkevarer som Adresseavisen, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke, Harstad Tidende og i Tromsø. Konsernet i Norge har ca. 750 faste ansatte, en årlig omsetning på ca. 1,5 mrd. kroner og god lønnsomhet.

Som lønnskonsulent vil du jobbe med løpende lønnsoppgaver på daglig basis. Dette er en operativ rolle, og du må trives med å holde deg faglig oppdatert på lov- og regelverk innen lønnsfaget.

 

Dine ansvarsområder vil blant annet bestå av

• Lønnstransaksjoner

• Vedlikehold av ansattopplysninger

• Bokføring

• A-melding

• Avstemming innen lønnsområdet

• Reisemodul

• Oppfølging av pensjon- og forsikring

• Sykepengerefusjoner

• Bistand til lederne i ulike firma

• Mulighet for å delta i utviklingsprosjekt hvis ønskelig  

  

Vi ser etter deg som har god erfaring innen lønnsområdet. Du har gjerne formalkompetanse, men relevant erfaring kan kompensere for dette. Har du utstrakt erfaring fra regnskap og ønsker å utvikle deg i lønn, kan dette også være av interesse. Du har god systemforståelse og erfaring fra UBW (tidligere Agresso), vil telle positivt.

 

Som person er du omgjengelig med positiv serviceinnstilling. Du trives med driftsoppgaver og med selvstendig ansvar for dine arbeidsoppgaver. Videre har du god formidlingsevne, både skriftlig og muntlig.

 

Vi tilbyr et godt og inkluderende arbeidsmiljø i et spennende konsern med sterkt motiverte kollegaer og konkurransedyktige betingelser. Mediebransjen er en bransje som er i konstant utvikling, noe som gir en svært spennende og givende arbeidshverdag. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og søker stadig nye vekstmuligheter. Spennende arbeidsoppgaver i kombinasjon med gode kollegaer og flotte lokaler i Adressabygget gjør at vi har det topp på jobb. Kom og bli en del av oss!

 

Er dette deg? Søk på stillingen innen 22.01 eller kontakt Grethe Hustad på grethe.hustad@no.experis.com for mer informasjon.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: POLARIS MEDIA ASA
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Lønnsmedarbeider, Lønnskonsulent
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim

Søk på stillingen

Publisert: 03.01.2020
Søknadsfrist: 22.01.2020
Ref. nr.: 1032379
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Grethe Hustad
Telefon 934 68 444
Grethe.Hustad@no.experis.com