Financial Controller

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap?

 

Experis arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

 

Trives du med nye utfordringer?

 

Experis søker en erfaren Financial Controller som vil jobbe som kunsulent ute hos våre kunder.  Du vil være med å styrke teamet sammen med dyktige kollegaer. I dette engasjementet vil du samarbeide tett med teamleder. Vi ser etter deg som liker å skape relasjoner og drive et team fremover. Her vil det være mulighet for å påvirke egen rolle og å bidra på prosjekter innen digitalisering og finansiell rapportering. Avdelingen består av et stort team med financial controllere og flere jobber prosessbasert i mindre team. Du vil bli del av et stort og framtidsrettet fagmiljø som har fokus på effektivisering, automatisering og digitalisering.

 

Arbeidssted i dette engasjementet vil være på Lørenskog. Det er gratis parkering og gode bussforbindelser fra Oslo.

 

 

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

 

  • Månedsrapportering og årsoppgjør
  • Videreutvikle rutiner, prosesser og internkontroll i økonomifunksjonen
  • Løpende regnskapsbehandling, periodiseringer, avsetninger og bokføringer
  • Avstemming av balansen og kvalitetssikring av regnskapet
  • Besvare henvendelser fra business controlling og forretningsenhetene
  • Ta del i prosjekter knyttet til finansiell rapportering og digitalisering

 

 

 

Din erfaring og kompetanse

 

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen økonomi, regnskap, revisjon eller lignende. Du har minst 3-5 års relevant erfaring, har god regnskapsforståelse og kompetanse innen mva -og avgiftsområdet. Du liker å skape relasjoner, har gode koordinerings- og samarbeidsevner og synes det er gøy å være med å drive et team fremover. Du må ha gode ferdigheter i Excel, og snakke flytende norsk. Du bør trives med endringer og ha et ønske om å bidra til et godt lærings- og arbeidsmiljø. For å lykkes i rollen er viktig at du er strukturert, kvalitetsbevisst og har høy gjennomføringsevne.

 

Høres dette ut som deg oppfordrer vi deg til å søke nå. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Økonomikonsulent , Revisor, Selvstendig regnskapsfører, Regnskapskonsulent, Controller, - Økonomi / Regnskap / Lønn, Statsautorisert revisor
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid, Fast
Arbeidssted: Akershus
 Lørenskog

Søk på stillingen

Publisert: 15.01.2020
Søknadsfrist: 17.01.2020
Ref. nr.: 1032390
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Telefon 99 59 30 89
Berit.Berge@no.experis.com