Chief Marketing Officer

Unicare er et ledende helseforetak som leverer spesialist- og primærhelsetjenester av høy kvalitet med 2000 stolte ansatte i Norge og Sverige.

 

Unicare er i vekst og utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. For å løfte selskapet videre behøver Unicare en tydelig stemme utad, en sterk merkevare og en effektiv måte å vise oss frem for nye og eksisterende kunder og samarbeidspartnere.

 

Vi ser etter en Chief Marketing Officer som brenner for å forbedre helsesektoren og vil være med på å løse vårt samfunnsoppdrag.

 

Du må ha en ydmyk tilnærming til hvordan du formidler våre gode historier. Som CMO vil du ha det overordnede ansvaret for merkevarebygging, inkludert digitalt salg, markedsføring, SoMe-strategi og PR & kommunikasjon.

 

Vi ser etter deg som har:

• solid markedsføringskompetanse og erfaring med merkevarebygging.

• operativ erfaring med digital markedsføring og -salg, samt utvikling og gjennomføring av SoMe-strategi

• erfaring med omdømmehåndtering, PR & kommunikasjon.

• engasjement for helsesektoren og de ulike utfordringer og muligheter som bransjen står ovenfor.

• høyere utdanning innen markedsføring.

 

Som person er du fremoverlent, sterk retorisk og ikke redd for å ta plass. Du er samtidig ydmyk, har god rolle- og sektorforståelse og forstår at «ledelse er en servicefunksjon». Du er hands-on og trives med å arbeide operativt og støttende til linjen.

 

Vi tilbyr en svært spennende og viktig rolle, der du vil måtte utfordre deg selv og de rundt deg til å gjøre Unicare sin merkevare enda mer kjent og unik. Helsesektoren er i vekst og du møter en offensiv kultur og dyktige kollegaer, med ønske og ambisjoner om videre utvikling.

 

Ring gjerne, våre rådgivere i Experis Executive, Trond Boe-Tangen, mobil 91 74 38 00, eller Myen Michaelsen, mobil 93 87 37 37, for mer informasjon.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Unicare Holding AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Media / markedsføring
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 06.01.2020
Søknadsfrist: 21.01.2020
Ref. nr.: 1032406
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Myen Michaelsen
Myen.Michaelsen@no.experis.com