DevOps/QA engineer

The industry sees a growing need for systems that can provide them with data for deeper knowledge about their operations and through this, optimization and improvement. Prediktor delivers systems and solutions that do this based on our own software platform and years of experience in efficient and reliable collection, storage, retrieval and analysis of sensor data along with cybernetics, process and production. We are now experiencing strongly increasing demand for our products and services and are looking for more skilled and motivated employees.

 

Prediktor’s Industrial IoT (IIoT) system is designed to help industrial companies unlock, qualify, combine and prepare data for monitoring, benchmarking, optimization, analytics and visualization. One of Prediktor’s real unique features lies in the recognition of, and experience in, using semantic information models for contextualization of data, interoperability between systems and effective solution engineering.

 

As a Prediktor employee, you will have the opportunity to work with modern technology, skilled colleagues and demanding and leading industrial customers. You will have a great influence on your own work situation; We value people who show commitment, independence and drive.

DevOps/QA engineer

Prediktors suksess og videre vekstpotensial er basert på en egenutviklet programvare som settes sammen for å løse ulike behov og utfordringer i industrielle applikasjoner. Komponentpakken brukes i hovedsak for å samle inn og prosessere store volumer av industrielle sensordata som grunnlag for ulike typer dokumentasjon, beslutninger og prediksjoner. Selskapet er nå i sterk vekst, basert på solid finansiering, og det er store muligheter for personer som ønsker å delta på en spennende reise i teknologi og forretning.

 

Stillingen vil ligge i R&D avdelingen som har ansvar for produktutvikling, produktvedlikehold, brukerdokumentasjon, proof of concepts og tech monitoring. Avdelingen består av 18 personer med faglig tyngde og interesse, samt et ønske om å ivareta et godt arbeidsmiljø og lykkes som team.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

Du vil ha proaktivt medansvar for software kvalitet og planlegging av tester, samt utarbeidelse av scope med fokus på teknisk produktkvalitet og produktlansering. Gjennom god kommunikasjon og samarbeid på tvers av team vil du sikre kvaliteten av avvikshåndtering, testbehov, lansering mv. Du vil delta og bidra i forbedringsarbeid for å utvikle smidige utviklingsprosesser, rammeverk og retningslinjer.

 

Med fokus på følgende arbeidsoppgaver:

  • Bidra med tilbakemeldinger i dokumentasjons- og avviksgjennomgang
  • Analysere software design og sørge for at alle endringer og tillegg blir kartlagt  
  • Lede utvikling og forbedring av DevOps prosesser, inkludert Test automation, CI/CD
  • Levere beregninger, rapporter og statistikk knyttet til tester, testdekning og avviksstatus

 

Utdannelse og arbeidserfaring:

Du har en Bachelor eller Master grad innen Computer Sciences eller relevante fagsammensetninger med gjerne 5 års erfaring fra lignende rolle. Det er ønskelig at du har gjennomført testing; black/white box, integrasjonstesting, regresjons testing og system testing. Fint om du har erfaring med testdokumentasjon som test cases, test suites og test plans.

 

Relevante teknologier/fag:

Det er ønskelig at du har kjennskap til følgende tema, men ikke absolutte krav.

  • Automasjonsverktøy som Jenkins og Azure DevOps
  • Infrastructure as code (IaC)
  • CI/CD
  • Kontainer teknologi som Docker og Kubernetes
  • Microservice arkitektur og skalerbar infrastruktur
  • Fordel med sertifiseringer, men ikke et krav

 

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av teknologi og skjønner dens makt og potensiale. I og med at vi baserer vår metodikk på samarbeid, er det viktig at også du har gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter. For å lykkes i rollen bør du være analytisk, systematisk og strukturert - samt selvstendig og i stand til å ta eierskap. I tillegg er det avgjørende at du evner å følge og etablere retningslinjer og rammeverk. Som person liker du å ta initiativ, tilegne deg ny kunnskap og har alltid kunden i fokus.

 

Prediktor tilbyr:

Sammen skal vi stake ut kursen for Prediktor sin software utvikling og bygge robuste, skalerbare, høykvalitetsløsninger for våre kunder. Vårt arbeidsmiljø er preget av høy kompetanse og vi er opptatt av menneskene bak stillingene. Vi skal skape en kultur og et klima der vi gjør hverandre gode, utvikler hverandre, gir tilbakemeldinger og kontinuerlig forbedringsarbeid hva angår produkter og måten vi jobber på. Vi er drivende på teknologisiden, engasjerte i hverandres arbeidsoppgaver og ved hjelp av samarbeid skal vi skape fremtidens software for Prediktors kunder.

 

Prediktor tilbyr også gode utviklingsmuligheter i et innovativt selskap med ambisjoner. Du vil ha påvirkningsmuligheter inn mot en unik teknologi og programvare Prediktor selv har utviklet. Du vil bli møtt med fleksibilitet, ansvarliggjøring og muligheten til å arbeide i et selskap med varierte oppdragsgivere i flere bransjer og industrier. Predoktor tilbyr også konkurransedyktig lønn, pensjon og arbeidsvilkår.

 

Søknadsinformasjon:

Experis AS samarbeider med Prediktor i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

 

Frist: Snarest og innen 2. februar 2020

Arbeidssted: Hovedkontor i Fredrikstad eller ved kontor i Porsgrunn, Herøya.

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast ansettelse

 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Experis AS ved;

Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com

Esme den Ouden, mobil: +47 48 33 95 77 / Esme.den.ouden@no.experis.com 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: PREDIKTOR AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: IT, Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Østfold, Telemark
 Fredrikstad, Porsgrunn

Søk på stillingen

Publisert: 13.01.2020
Søknadsfrist: 02.02.2020
Ref. nr.: 1032473
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sidsel Jun Gausen
Telefon +47 90141781
Sidsel.Jun.Gausen@no.experis.com

Esme Lisanne den Ouden
Telefon +47 48339577
Esme.den.ouden@no.experis.com