Økonomiforvalter

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For Utleiemegleren Forvaltning AS søker vi nå en engasjert og positiv økonomiforvalter!

 

Utleiemegleren består av 12 aksjeselskaper, 130 årsverk,  som til sammen utgjør Norges største og mest profilerte selskap innen megling og forvaltning av utleieboliger til det private markedet. Sentrale oppgaver som konsernledelse, marked/kommunikasjon, IT, økonomi- og kontraktforvaltning er lagt til et sentral selskap, Utleiemegleren Forvaltning AS. Totalt betjener Utleiemegleren til enhver tid ca. 9.000 leieobjekter og klientmidler for over 1,6 milliard kroner.

 

Utleiemegleren har ambisiøse vekstplaner og forvaltningsavdelingen jobber med kontinuerlig endring og forbedring av systemer og arbeidsrutiner. Forvaltningsavdelingen er en sentral avdeling under Utleiemegleren Forvaltning AS, og har ca. 20 årsverk. Avdelingen håndterer all løpende kontrakthåndtering og økonomistyring tilknyttet våre ca. 9.000 utleieobjekter.

 

 

Stillingsbeskrivelse:

 

I denne rollen vil du sitte med økonomisk oppfølging av leieforhold. Er leietaker forsinket med betalingen, eller det er annet mislighold av leiekontrakten, er det din oppgave å iverksette nødvendige tiltak. Du vil jobbe med føring av endringer og ajourhold av kontrakter i IT-systemet. I rollen vil du også jobbe noe mot regnskap; fakturere, føre inn- og utbetalinger samt utføre avstemminger. I stillingen vil du fungere som en ressursperson ovenfor Utleiemeglerens meglerkontorer og eksterne klienter.

 

 

Vi søker deg som har:

 

•         Noen års erfaring fra lignende stilling

•         Erfaring fra og komfortabel med å jobbe i ulike IT systemer

•         Erfaringer med og evne til å håndtere filoverføringer

•         Gode kommunikasjonsferdigheter

 

Ellers er du nøyaktighet samtidig som du er effektiv, og jobber godt i samarbeid med andre.

 

 

Vi kan tilby deg:

 

•         Konkurransedyktige lønns- og personalbetingelser

•         Et meget godt arbeidsmiljø

•         Hyggelige lokaler sentralt i Oslo (Homansbyen)

•         Spennende jobb i et interaktivt miljø

•         Et selskap som er bunnsolid, veldrevet og i dynamisk vekst.

 

Kandidater vurderes fortløpende, så søk i dag!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: UTLEIEMEGLEREN FORVALTNING AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomimedarbeider
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 02.02.2017
Søknadsfrist: 28.02.2017
Ref. nr.: 1020844
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Telefon 99593089
Berit.Berge@no.experis.com