Avdelingsleder - Veg Oslo

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca. 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

 

Vår Veg-avdeling i Oslo består av 25 dyktige medarbeidere og er en del av et tverrfaglig ingeniørmiljø, i divisjon Transport og byutvikling. Divisjonen består av fagområdene veg, bane, bru, geofag og grunnundersøkelser, areal og landskap, byutvikling, samfunnsøkonomi, og trafikkplanlegging. Vi har som mål å vokse betydelig innen samferdsel og transportområde i COWI, og dette gjør vi gjennom spennende prosjekter, engasjerte og fornøyde medarbeidere, samt gode faglige og sosiale arenaer. Vi er nå på jakt etter deg som ønsker å ta en aktiv rolle i videreutviklingen av vår sterke avdeling.

 

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å skape resultater gjennom den daglige oppfølgingen av avdelingens prosjektportefølje og innfri avdelingens/prosjektenes lønnsomhetsmål. Dette forutsetter effektiv bruk av avdelingens kompetanse og ressurser samt veilede medarbeiderne og prosjektledere i det daglige arbeidet. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder er viktig. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide med andre avdelingsledere og kompetansemiljøer i COWI. Du vil inngå i ledergruppen for forretningsområde Veg og rapporterer til VP for Veg.

 

Vi leter etter deg som har solid erfaring fra rådgiving, byggherre, entreprenørvirksomhet eller annen relevant erfaring innenfor samferdsel. Du forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Du er god på å legge til rette for et tett samarbeid i egen avdeling, innenfor eget forretningsområde og andre divisjoner. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Det er en fordel om du har høyere utdanning fra universitet eller høgskole, og relevant erfaring innen linjeledelse eller prosjektledelse.

 

Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser hos en solid organisasjon i kontinuerlig vekst. Samtidig, er vi en del av det internasjonale COWI konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og samarbeid. COWI setter sine engasjerte og tilfredse medarbeidere høyt på agendaen, og dermed vektlegger både faglig/personlig utvikling og sosiale tiltak, for å holde det gode arbeidsmiljøet vårt på topp.

 

 

For mer informasjon ta kontakt med Terese Skeide i Experis på tlf: 90367814 eller mail: Terese.Skeide@no.experis.com

 

Søk stillingen.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COWI AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker), Bygg og anlegg
Underkategori: - Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.01.2017
Søknadsfrist: 03.02.2017
Ref. nr.: 1020847
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Terese Skeide
Telefon 90367814
Terese.Skeide@no.experis.com