Controller med Oracle-erfaring

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vår kunde skal implementere Oracle, og er på jakt etter en ressurs som kan bidra i overgangen.

 

Arbeidsoppgavene vil avhenge av kandidat, men hovedfokuset vil være å bistå som en prosjektcontroller/business controller i implementeringsperioden. Din erfaring med Oracle vil være viktig for selskapet i en hektisk periode.

 

Kvalifikasjoner:

 

• Min. bachelor i økonomi/finans

• God kjennskap til Oracle prosjektmodul

• Erfaring som prosjektcontroller, prosjektstyrer og/eller Business Controller

• Flytende engelsk (norsk er ikke et krav)

 

Egenskaper:

 

• Strukturert

• Samarbeidsvillig

• Fleksibel

• Positiv

 

Kandidater vil bli vurdert fortløpende - så søk i dag!

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Prosjektcontroller , Controller, Cost controller, Business Control
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Akershus
 Bærum
 Enkel reisevei med kollektiv transport
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.01.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1020877
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marit Sæterli Hjetland
Marit.Hjetland@no.experis.com