Key Account Manager (M2M/IoT)

Com4 er en helnorsk mobiloperatør med hovedfokus på M2M- og IoT-kommunikasjon. Selskapet ble startet i slutten av 2011 og er en av få aktører som opererer med eget kjernenett for mobilproduksjon i Norge. Med dedikert kjernenett og M2M plattform står Com4 posisjonert til å produsere avanserte, mobile kommunikasjonstjenester for det profesjonelle markedet. I alle ledd fra design, salg, leveranse og support, har vi kun fokus på mobil datakommunikasjon. Det gjør at våre kunder møter forståelse for sine kommunikasjonsbehov og utfordringer i hele vår verdikjede.

 

Com4 AS har i dag solide og langsiktige eiere igjennom gjennom bl.a. investeringsselskapene Centennial AS og Vallenus AS. Dette er aktive eiere med solide finansielle muskler som gir Com4 soliditet og støtte.

 

Key Account Manager (M2M/IoT)

 

Com4 ble etablert i 2011 og er et sterkt voksende selskap. Som operatør er vi dedikert på M2M/IoT kommunikasjon, dette gjør at vi er en viktig del av verdikjeden til kundene våre. Com4 har inngått flere store avtaler, blant annet innenfor AMS/automatisk måleravlesning. Com4 har truffet særdeles godt på M2M satsningen og er i dag den tredje største operatøren på M2M kommunikasjon.

 

Vi er på jakt etter vår nye stjerne som skal hjelpe kundene med å få «tingene» på nett. Vi kan tilby deg en unik mulighet til å bli en av pionérene innen IoT. Du vil sitte i kundemøter og diskutere muligheter med en verktøykasse ingen i markedet har maken til.

 

Scenario 2020: Du entret IoT bransjen i 2016 og var instrumentell i å skape den dominerende aktøren i Norge og Skandinavia. Hvis du ønsker å skape din egen suksesshistorie – er dette en gylden mulighet.

 

Les mer om oss her:

http://www.dagbladet.no/nyheter/takket-nei-til-500-millioner/61324607

http://www.digi.no/artikler/har-skaffet-seg-et-globalt-sim-kort/348170

http://www.tu.no/artikler/mobilkontrakt-til-norges-storste-ams-utrulling/347540

http://www.cw.no/artikkel/ansettelser/fra-telenor-til-com4

 

Som Key Account Manager vil du være en «first mover» innen IoT og gå opp stien for resten av næringen. De første to årene vil hovedvekten være på nysalg, men vil med tiden preges av dine eksisterende kunder. Kundemøter vil sannsynligvis være dagens høydepunkt. Vi tilbyr kundene våre en teknologi som kan snu opp ned på forretningsmodeller og du vil være tilstede når CFO/CTO/CEO klekker ut nye ideer som kan prege deres suksess i årene som kommer.  

 

Du kan ha hovedbase i Bergen, Stavanger eller Trondheim men vil ha ansvar for alle byene fra Stavanger til Trondheim. Du vil jobbe tett med Raymond Berntsen (Salgssjef).

 

For å lykkes hos oss bør du;

  • Ha suksesshistorier fra nysalg
  • Ha interesse for dine kunders forretning og være fantasifull ovenfor muligheter innen IoT/M2M. Du trives med rådgivning og forretningsutvikling
  • Ha god IT forståelse – og med dette mener vi noe erfaring med IT salg, men det meste kan læres
  • Være sulten på å skape noe og utvikle den nye bransjen
  • Ha mulighet til å reise mellom byene fra Stavanger til Trondheim. Estimert reisedøgn er vanskelig å konkretisere, men ca. 50-70 de første to årene, deretter mer på video.
  • Være tålmodig – våre salgsprosesser er langsommere enn for tradisjonelle IT løsninger
  • Høyere utdanning er en fordel, men ikke et krav – vi tror på mennesker

 

*Hvis du fortsett leser – flott – vi digger nysgjerrige folk som deg! Vi erkjenner at å bytte jobb er en stor beslutning og du er hjertelig velkommen til å ta en uforpliktende prat våre rådgivere hvis du vil vite mer før du eventuelt hiver deg på prosessen (samtalen er konfidensiell også ovenfor Com4): Andreas de Lange: 900 93 829 / andreas.delange@no.experis.com

Gunhild Nitter Schieldrop: 909 36 940 / gunhild.nitter.schieldrop@no.experis.com*

 

Interessert?

Søk direkte på stillingen på våre sider www.experis.no

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Experis er Norges største rekrutterings- og konsulentselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, rekruttering og prosjektløsninger innen fagområdene IT, Engineering og Finance. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av Manpower Group og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper flere år på rad.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: COM4 AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger
Arbeidssted: Sør-Trøndelag

Søk på stillingen

Publisert: 10.01.2017
Søknadsfrist: 24.01.2017
Ref. nr.: 1020880
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andreas de Lange
Andreas.deLange@no.experis.com

Gunhild Nitter Schieldrop
Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com