Graduate - Javautvikler

Experis er ManpowerGroups konsulentselskap innen rekrutterings- og konsulenttjenester på høyere nivåer. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter, prosjektløsninger og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere, ledere, nøkkelpersonell og spesialister. Experis bidrar til at våre kunder og konsulenter blir godt rustet til å møte utfordringene i Human Age, der kampen om talentene og arbeidskraften er stadig økende.

Er du i starten av din karriere og ønsker å bli en full stack Javautvikler med spesialisering innen frontend? Gjennom Experis Academy får du en unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen arbeidsmarkedet etterspør. Graduate-programmet varer i 12 måneder og ender i fast jobb hos oss, eller hos en av våre kunder.

 

Experis Academy er et intensivt program som gir deg kompetanse til å jobbe med utvikling i alle kodelag. Du vil få muligheten til å bryne deg på følgende teknologier og metodikker: Java 8, Spring, Scrum, ReactJS, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Apache Tomcat, REST, SOAP.

 

Hos Experis Academy vil du gå gjennom et 3 måneders kurs, etterfulgt av 12 måneder hands-on erfaring med moderne front end-rammeverk i et virkelig utviklingsmiljø. Dette vil resultere i de svært aktuelle sertifiseringene Java 8 SE Programmer I & II (OCA og OCP). I perioden vil du få tildelt en fagmentor fra Ciber, en karrierecoach fra Right Management, en plass i Experis Consultant Club, og ikke minst en konkurransedyktig lønn.

 

Vi ser etter deg som

  • har en bachelor i informasjonsteknologi eller annet relevant studie
  • 0-2 års relevant erfaring, og er svært sulten på å lære deg ny teknologi
  • har interesse for programmering, samt en stor motivasjon til å utvikle din kompetanse
  • er analytisk, setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger, og innehar høy læringsevne og utholdenhet
  • behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

 

For å lykkes i Graduate-programmet må du også være selvstendig, ambisiøs og ditt ansvar bevisst. Like viktig er det at du har evne til å samarbeide med andre.  

 

Etter endt Graduate-program sitter du igjen med reell arbeidserfaring og kompetanse som har gjort deg fortjent til tittelen «Full stack Javautvikler med spesialisering i front end». I løpet av perioden vil du også ha tilegnet deg et verdifullt nettverk av fagpersoner, og erfaring fra et utviklingsprosjekt hos et av Norges mest spennende selskaper. Etter ett år vil du ha arbeidserfaring som ligner på en konsulentprofil med flere års erfaring.

 

For å bli en av oss søker du via http://www.experisacademy.no/form. Her legger du inn kontaktinfo og URL til din LinkedIn/GitHub/Stack Overflow-profil. Last også opp CV, en kortfattet søknad og gyldige vitnemål/karakterutskrifter.

 

Vi rekrutterer fortløpende, og aktuelle kandidater vil bli invitert på intervju hos oss i Experis. Er du bortreist eller på flyttefot til Oslo? Ikke noe problem! Vi intervjuer deg gjerne på video.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 14.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028378
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marie Lilleås
Telefon 906 67 060
Marie.Lilleas@experisacademy.no