Rekrutteringsrådgiver til Experis

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i vekst og ser nå etter en ny rekrutterer/rådgiver til å styrke vårt team.

 

Som rekrutterer hos oss vil du jobbe med strukturerte søk, kartlegging av kompetanse og egenskaper gjennom intervju, bruk av testverktøy og du vil delta i kartleggingsmøter ute hos våre kunder. Relevante sertifiseringer på testverktøy samt metodisk opplæring vil bli gitt innen våre arbeidsprosesser. Du vil bli del av et offensivt fag- og salgsmiljø i et solid etablert selskap med en spennende kunde- og kandidatnettverk. Du vil også bli involvert i ulike prosjekter internt og eksternt

 

 

People Knowledge Innovation

 

For oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre verdier – people, knowledge, innovation. Vi søker deg som har økonomibakgrunn og 2-4 års erfaring fra revisjon eller tilsvarende økonomistilling. Rekrutteringsfaget lærer vi deg. Vi har tro på at kombinasjonen økonomifag- og rekrutteringskompetanse er et stort fortrinn både for våre kunder og kandidater.

 

Vi er på jakt etter deg som er profesjonell, strukturert og trives med å jobbe med mennesker. Det er viktig at du trives i et sosialt miljø og kan leve godt med flere baller i luften. Du har en uhøytidelig og pragmatisk holdning og setter pris på god balanse mellom arbeid og fritid. Ingen dag er lik.

 

I Experis ønsker å opprettholde og utvikle gode langsiktige relasjoner til både kunder og kandidater. Vi leverer med høy kvalitet og presisjon samtidig som det er stor takhøyde. Vi arbeider kontinuerlig med å tilpasse oss nye måter å nå kandidater på og å tilfredsstille våre kunders endrede behov på.

 

Hva kan vi tilby deg?

 

Vi har et humørfylt og entusiastisk miljø og gjør mye hyggelig sammen. Når vi spør ansatte om hva de liker aller best ved jobben sin, får vi følgende svar:

 

  • Stor organisasjon med karrieremessige og faglige muligheter
  • Mye fleksibilitet og tillit til den enkelte ansatte
  • Teamorientert kultur med fokus på å felles mål og resultater
  • Et godt sosialt miljø med mye latter på jobb på tvers av alder og fagmiljøer
  • Det satses på de ansatte i form av kompetansehevende aktiviteter
  • Takhøyde for å si ifra når man er uenig og ta en diskusjon
  • Mange sosiale anledninger, både store begivenheter og små avbrekk i hverdagen

 

 

Vi ser frem til å høre fra deg. Meld din interesse ved å sende oss din CV og søknadsbrev.

 

 

Søknadsfrist: 1.september 2019 - kandidater vurderes fortløpende.

 

 

For mer informasjon om stillingen eller en utforpliktende samtale, ta kontakt med Berit Berge, berit.berge@no.experis.no eller Katrine J. H. Wiksnes, katrine.hagelund@no.experis.com

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn, Organisasjonsutvikling, HR / personal
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Fagperson, Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 12.08.2019
Søknadsfrist: 01.09.2019
Ref. nr.: 1030946
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com